Dot Wesmann i opråb: Modne kvinder er også babes

Med dette naturlige billede ønsker Dot Wessman, 63, at sende et signal om, at alle er dejlige, som de er. Uanset om man er 22 eller 63 år.

Med dette naturlige billede ønsker Dot Wessman, 63, at sende et signal om, at alle er dejlige, som de er. Uanset om man er 22 eller 63 år.

Foto: Instagram

Et billede i bikini kan vække opmærksomheden hos mange. Og så kan det også bruges til at sende et vigtigt budskab.

Det gjorde Hollywoodstjernen Demi Moore, 58, da hun forleden lagde et billede op af sig selv i bikini, og så kopierede Dot Wessmann billedet, med det formål at få et sundt budskab ud.

Med teksten “Getting ready for another day in paradise” lagde Demi Moore, 58, dette billede op, som inspirerede Dot til at sende et vigtigt budskab. Foto: Instagram

Dårlig sammenligning

- Jeg har aldrig haft problemer med at fylde år, og jeg vil bare gerne være mig selv og ligne mig selv, selv om jeg er 63 år.

- Jeg har ikke lyst til at blive sammenlignet, med at jeg ligner en på 22 år, siger Bakkesangerinden.

Tryllebinder publikum

I Bakkens Hvile optræder Dot sommeren igennem med humoristiske og pikante tekster, mens hun tryllebinder publikum med flirt og godt humør.

- Vi er en flok modne kvinder, som folk godt gider kigge på. Det er et forkert kvindebillede at tro, at man ikke kan mere, når man er fyldt 50 år.

- Vi skal alle synes, at vi er fine i den alder, vi har. Man kan sagtens gå i bikini, selv om man er 63 år, og vi ser ud, som vi gør, og det er godt, lyder budskabet fra Dot.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close