Kendte 3. december 2021

Dokumenter afslører: Så ofte besøgte Jeffrey Epstein præsidenten

Venskabet mellem den tidligere præsident Bill Clinton og Jeffrey Epstein sættes nu under lup
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nu afdøde finansmand risikerede 45 års fængsel for i årevis at  have begået seksuelle overgreb mod kvinder og børn.

Men i 2019 tog han sit eget liv ved hængning i sin fængselscelle på Manhattan, og han nåede således aldrig at tale sin sag i retten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

De nye dokumenter giver i den grad anledning til at se nærmere på venskabet mellem Bill Clinton og den nu afdøde Jeffrey Epstein. Foto: MEGA

Hans mulige medsammensvorne og tidligere kæreste, 59-årige Ghislaine Maxwell, står nu tiltalt for at have været med til at rekruttere og misbruge fire mindreårige piger mellem 1994 og 2004.

Hun afviser dog anklagerne.

Men andre interessante ting er dukket op i sagen.

Den tidligere præsident, Bill Clinton, har tidligere hævdet, at han på ingen måde var vidende om sin gamle vens gerninger. Dokumenter afslører dog, at den pædofile Epstein besøgte Det hvide hus mindst 17 gange i løbet af Bill Clintons få første år som præsident.

Det skriver Daily Mail.

De nye oplysninger, som er fundet ved at kigge i gamle besøgsbøger, sår således tvivl om forholdet mellem Epstein og Clinton – og deres venskab skal nu undersøges nærmere.

Epsteins forbrydelser blev ikke offentlig kendt før i 2006.

Men de mange besøg i Det hvide hus skulle umiddelbart have fundet sted i de år, hvor Ghislaine Maxwell er anklaget for at rekruttere mindreårige piger til Jeffrey Epstein.

Og det er således blandt andet de oplysninger, der giver anledning til at kigge nærmere på venskabet mellem Bill Clinton og den nu afdøde Jeffrey Epstein.

Sagen mod Ghislaine Maxwell blev indledt mandag med valg af 12 nævninger og indledende bemærkninger.

Den ventes at strække sig over de næste seks uger.

Sponsoreret indhold