Kendte 11. juli 2018

10-årig ville redde sine kattekillinger: Død af elektrisk stød

En 10-årig amerikansk pige er død i en forfærdelig strøm-ulykke, da hun ville redde sine to kattekillinger, der havde gemt sig bag familiens tørretumbler
(Foto: Privat)

Amerikanske Greenlee Marie mistede på tragisk vis livet i lørdags, da hun forsøgte at redde to kattekillinger, der havde gemt sig bag familiens tørretumbler.

Den 10-årige pige fik så voldsomt et elektrisk stød på grund af tørretumblerens ledninger, at hendes liv ikke stod til at redde.

Hendes sørgende familie har nu oprettet en GoFundMe-side, hvor de samler penge ind til at hjælpe nødstedte dyr – en sag der stod den unge pige meget nær.

(Foto: Privat)

10-årige Greenlee døde, da hun ville hjælpe to små killinger, der sad bag familiens tørretumbler. Foto: Privat

- Hele livet nød hun at hjælpe dem, der havde brug for det, og hun drømte om at blive en dyrlæge og redde dyr i nød.

- Hun var sådan et lys i denne verden, og alle hun mødte, blev forelsket i hende. Hun havde mere medfølelse for levende ting i sine 10 år, end nogle når at opleve gennem et helt liv, fortæller hendes sørgende mor, Shelby.

Familien, der bor i Texas, havde angiveligt klaget over problemer med el-forbindelsen i hjemmet, men det er ifølge amerikansk politi stadig for tidligt at konkludere, hvordan den tragiske strømulykke kunne finde sted.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

Sponsoreret indhold