Ditte Julie rasende forelsket: Tager på vild ferie med ny kæreste

Ditte Julie forleden på D\'Angleterre.

Ditte Julie forleden på D'Angleterre.

Foto: Hanne Juul

Ditte Julie Jensen går om lidt foråret i møde på allerbedste måde. Hun stråler om kap med solen og er rasende forelsket.

"Bagedyst"-stjernens hjerte banker for kæresten, Joakim Skak.

View this post on Instagram

Min energidrik

A post shared by Ditte Julie (@dittejuliejensen) on

SE og HØR mødte Ditte Julie på D'Angleterre, da hun var mødt op for at se veninden Claire Ross Browns nye veganske tøjkollektion CJ London. 

Stjernen og iværksætteren kunne slet ikke skjule sin forelskelse:

- Jeg smiler. Det er ikke sådan at være nyforelsket. Jeg prøver bare at nyde det og være i det, men det går bare så godt. Han er mega-nem, og det er fantastisk, sagde hun.

Ditte Julie blev skilt fra sin mand, Mark Topgaard, sidste forår, og efterfølgende mødte hun Joakim.

- Vi lærte faktisk hianden at kende til noget iværksætteri for et års tid siden, men har egentlig bare været rigtig gode venner, og har brugt hinanden som sparringspartnere og har egentlig bare tænkt, at det var rigtig godt venskab. Men så kom det til at udvikle sig, og det er altid lidt undeligt, når en ven udvikler sig til mere end det. Men det er dejligt, fortalte hun.

Lige om lidt tager parret på en vild rejse til De Kanariske Øer.

- Vi skal ud og rejse lige om lidt. Vi skal til Tenerife og kitesurfe. Og så skal vi begge to på iværksætteri-bootcamp i Spanien. Jeg skal ned og være foredragsholder, sagde hun.

Er det noget, du har prøvet før?

- Jeg har gjort det to gange herhjemme, og så tog jeg til Tanzania for at lære at kitesurfe. Og det var megafedt. Så nu skal det holdes ved lige.

Hvad så med ham? Skal han også kite-surfe?

- Han har aldrig prøvet det gør, men det er så fedt. Man bliver glad af at kite.

Er du okay med at rejse rundt i verden i disse Coronavirus-tider?

- Så længe man ikke fraråder at rejse. Der er jo også malaria-myg, terror, og man skal leve. Så længe de ikke fraråder det, sagde Ditte Julie Jensen til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close