Ditte Julie Jensen: Skilsmissen burde være foregået i stilhed

Ditte Julie Jensen.

Ditte Julie Jensen.

(Foto: Dan Mariegaard)

I aftenens afsnit af "Til Middag Hos" er det blevet Ditte Julie Jensens tur til at have besøg af Mille Funk, Amalie Szigethy og Jan Linnebjerg. 

Her åbner hun op om skilsmissen fra Marck Topgaard, der blev offentligt kendt blot få uger før optagelserne til "Til Middag Hos" foregik.

- For tiden er jeg i orkanens øje, og det er svært at snakke om. Jeg har enormt svært ved at finde min rolle i det, fordi det er så nyt, og der er så mange følelser involveret, fortæller Ditte Julie, da gæsterne har sat sig til rette ved middagsbordet og spørger ind til skilsmissen.

I aftenens afsnit fortæller hun også, hvordan hun og eksmanden Marck Topgaard har organiseret sig efter bruddet.

Her er det børnene, der er fokus, så Ditte Julie og Marck skiftes til at bo i deres tidligere fælles hjem.

- Derfor opholder jeg mig lidt flere timer på kontoret, end jeg normalt plejer at gøre, fortæller Ditte Julie, og det er da også også på kontoret, at Ditte Julie har valgt at invitere de tre "Til Middag Hos"-gæster på besøg. 

Ditte Julie ville allerhelst have haft, at skilsmissen fra Marck Topgaard var gået under radaren.

- Jeg ville så gerne have haft, at det var foregået i stilhed. Men jeg kan ikke styre, hvad andre gør, lyder det fra Ditte Julie.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ditte Julie Jensen fra \

Ditte Julie og Marck Topgaard blev gift den 9. september 2017. (Foto: Dan Mariegaard)

Eksmanden Marck Topgaard, som hun blev gift med den 9. september 2017, valgte nemlig i foråret at lægge en video på Instagram, hvor han smed sin vielsesring i skraldespanden. 

Artiklen fortsætter efter videoen

I aftenens afsnit af "Til Middag Hos", fortæller Ditte Julie Jensen også, hvorfor hun har valgt at tage et stort hensyn til sine to børn i forbindelse med skilsmissen.

- Mine børn kan jo ikke gøre for, at jeg har valgt at være en offentlig person. Indeni er der en dyb sorg og en masse følelser, der skal bearbejdes, fortæller Ditte Julie i aftenens afsnit af underholdningsprogrammet. 

Se et klip fra aftenens afsnit herunder

"Til Middag Hos" bliver sendt på TV3 i aften klokken 19.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close