Kendte13. marts 2019

Diamant-datter taler ud: Tankeløst og dumt

Thalia Pitzner er blevet politianmeldt for at filme en nabos au pair-pige, mens vedkommende var afklædt. Nu forklarer diamant-datteren sig over for SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv_2018_de_stoerste_oejeblikke_tsl_20181212_0016.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tidligere i dag kom det frem, at Thalia Pitzner er blevet anmeldt til politiet for at filme en nabos au pair-pige, mens hun var afklædt. Det skrev BT.

Nu fortæller Thalia Pitzner om sin oplevelse af episoden til SE og HØR.

null

Først og fremmest har jeg begået en fejl, og det er jeg rigtig ked af. Der var ingen bagvedliggende tanker om den story. Det var et øjebliks tankeløshed og dumhed, skriver Thalia i en mail til SE og HØR.

Den 25-årige blondine, som hele Danmark har set i TV2 Zulu-programmet "Diamantfamilien", lader til at have fortrudt sin handling. Især fordi hun aldrig har været ude på at gøre nogen ked af det.

- Det har aldrig været min hensigt at såre nogen, skriver Thalia ydermere i sin mail.

Alligevel har den smukke hestepige et par ord at sige om historien, som hun mener ikke er blevet behandlet helt korrekt.

- Når det så er sagt, så er jeg også ked af, at medierne har blæst historien op, så den er ude af proportioner med det faktiske klip, der var oppe i nogle få minutter, lyder det fra Pitzner-datteren.

Udover at lange ud efter medierne, så mener Thalia heller ikke, at den omtalte video var kompromitterende. Det gør dog ikke, at hun ikke tager sit ansvar for episoden.

- Der var intet kompromitterende i indholdet, men jeg erkender fuldt ud fejlen ved at dele det, skriver Thalia Pitzner i det korte svar.

Videoen af den afklædte au pair-pige blev delt på Thalias Instagram-profil som en story. Og med mere end 60.000 følgere er den uden tvivl nået ud til mange mennesker.

- Denne uheldige episode vil helt klart få mig til at tænke mere over, hvad jeg lægger ud fremover, slutter Thalia med at skrive.

Se Thalia Pitzner i et interview med sin søster Elvira mor Katerina:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold