Kendte6. september 2023

Druknede sorgerne: Sophie Turner drak shots med vennerne få dage før skilsmissenyheden

Det var angiveligt Sophie Turners omfattende festeri, der blev enden på hende og Joe Jonas’ ægteskab, der nu er endeligt bekræftet af de to stjerner
- Hun kan lide at feste, han kan lide at være derhjemme. De har meget forskellige livsstile, fortæller en kilde
- Hun kan lide at feste, han kan lide at være derhjemme. De har meget forskellige livsstile, fortæller en kilde
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP, Instagram

Læs også: Joe Jonas vil skilles fra Sophie Turner: Ægteskabet er "uopretteligt ødelagt"

Verden er et kendispar fattigere, efter det nu står endeligt klart, at Joe Jonas og Sophie Turner har indgået skilsmisse.

Den endegyldige bekræftelse kom tirsdag, og allerede kort herefter stod en kilde tæt på parret frem for at fortælle, at det tilsyneladende var Turners hang til fest og byture, der fik skovlen under kærligheden mellem dem.

– Hun kan lide at feste, han kan lide at være derhjemme. De har meget forskellige livsstile, lød det.

Og nu viser det sig da også, at ”Game of Thrones”-skuespillerinden tog for sig af de våde varer på en bar i Birmingham i England søndag – altså bare få dage før den endelige bekræftelse af skilsmissen.

Det er barejeren på Dropshot Digbeth, der har delt en række billeder både på sin Instagramstoy og – opslag.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-06/shotsturner.png
Sophie Turner havde en festlig aften i byen i søndags - kun får dage før nyheden om hendes brud med ægtemanden gennem fire år, Joe Jonas.
 Foto: Instagram, sophstunrer

Her kan man se den 27-årige Sophie Turner hælde shots og drinks i gabet, mens hendes kommende eksmand altså var travlt optaget af en turné på den anden side af Atlanten.

– Bare mig og min ven Sophie Turner, der er ude for at få et par bajere. ”Soph” kom forbi for at prøve vores boksebold. Hun fortalte mig, at jeg laver den bedste mojito, hun nogensinde har smagt, skrev ejeren af arkadebaren.

Vågnede op til et nyt liv

Udover nok at have brugt nogle af promillerne til at drukne sorgerne over den nært forestående skilsmisse, så var Sophie Turner også ude for at fejre afslutningen af optagelserne på tv-serien ”Joan”, som hun har arbejdet på i England de seneste måneder.

– Sophie føler, at hun kun lige er ved at vågne op til sit liv og virkelighed. Hun blev berømt i en virkelig ung alder, giftede sig og fik børn – også i en ung alder. Så hun har aldrig haft de der teenageår, hvor hun har hygget sig, flirtet ubekymret og været sammen med sine venner, fortæller en kilde.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-06/turner2.png
Skåååål! Barejer på Dropshot Digbeth i en hyggelig stund med "Game of Thrones"-stjernen, der var begejstret for hans mojitos.
 Foto: Instagram, hezron.ste1994

Joe Jonas og Sophie Turner har sammen to døtre, og det er ifølge Joe Jonas planen, at de skal dele forældremyndigheden.

Det var angiveligt også familielivet, som Sophie Turner følte, blev en stor byrde – især efter det sidste afsnit af hendes hitserie ”Game of Thrones” var rullet over skærmene i 2019.

– Siden børnene kom, har hun følt sig fanget. Hun er den eneste i hendes egen tætte omgangskreds, der er gift, og som har to børn, forklarer kilden ifølge Page Six.

Skilsmissedokumenterne, som det amerikanske medie har fået fingre i, afslører også detaljer om parrets yngste datter, som offentligheden endnu ikke kender navnet på. Her fremgår det nemlig, at den etåriges piges forbogstav er ”D”.

Joe Jonas and Sophie Turner arrives at the Vanity Fair Oscar party after the 95th Academy Awards, known as the Oscars, in Beverly Hills, California, U.S., March 12, 2023. REUTERS/Danny Moloshok
Joe Jonas og Sophie Turner fandt sammen i 2016, og blev siden gift i 2019. Sammen har de to døtre.
 Foto: Ritzau Scanpix

Stjerneparret, der nu snart er fortid, har været gift i fire år, og har udover deres etårige barn også datteren Willa på tre år.

Børnene har boet med Joe Jonas den seneste tid, men der står anført i retsdokumenterne, at "det er i børnenes bedste interesser, at parterne har delt forældreansvar."

Parret blev kærester i 2016, og i 2019 blev de gift - både i Las Vegas og senere i lidt mere glamourøse omgivelser i Frankrig.

Sponsoreret indhold