Det ødelagde forholdet mellem Kim og Kanye: Nu sælger han

Den 44-årige Kanye West er klar til at sige farvel til Wyoming en gang for alle. 

Den garvede ordsmed har nemlig sat sin enorme Wyoming-ranch til salg for 70 mio. kr. Det skriver DailyMail

Får Kanye solgt ranchen til den pris, vil han stå til en udmærket fortjeneste. Han købte nemlig megaboligen og det dertilhørende naturområde for to år siden til 51 mio. kr. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kim Kardashian og Kanye West opgav tidligere på året deres ægteskab. Flere mener, at det blandt andet skyldes, at Kanye West insisterede på at flytte til Wyoming. (Foto: MEGA) 

Det er dog ikke det eneste stykke land, Kanye ejer i Wyoming. Han er nemlig også den stolte indehaver af et område, der har kostet ham 93 mio. kr.

Salget kommer mindre end et år, efter "Donda"-rapperen på sin Twitter-profil meddelte, at alle blev nødt til at "udvikle" sig og købe mere ejendom og landområder. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Var årsag til brud med Kim

Kanye West har flere gange meddelt, at han ønskede sig at flytte til Wyoming fuld tid. Noget, der eftersigende skabte store problemer i forholdet med Kim Kardashian. 

- Vi elsker Wyoming. Det har altid været sådan et fantastisk sted, har Kim Kardashian tidligere sagt til talkshow-værten Jimmy Fallon. 

Wests imponerende ranch i Cody, i delstaten Wyoming (Foto: Mega)

Wests imponerende ranch i Cody, i delstaten Wyoming (Foto: MEGA)

- Min mand har lige købt en ranch der, og hans drøm og vision er at flytte dertil. 

Da krisen mellem Kim og Kanye var på sit højeste, var det også her, rapperen opholdt sig og blandt andet fik besøg af Justin Bieber for at komme igennem hjertesmerten. 

Det var også i Wyoming, at Kanye indspillede sit niende album, "Jesus is King". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close