Se den vilde liste: Dét kan du få for Zuckerbergs penge

Zuckerbergs penge

Mark Zuckerberg- som lancerede verdens største sociale medie, Facebook, tilbage i 2004 - er netop blevet far og har samtidig meldt ud, at han agter at donere stort set alle sine penge til et godt formål. Hvis du kunne få fingre i de mange lækre stakater, så kunne du omsætte dem til ufattelig mange vilde ting.

Facebook-stifteren er nemlig god for i omegnen af 316 milliarder kroner. Det er et så astronomisk højt beløb, at det kan være svært at fatte, hvad man egentlig ville kunne købe for de mange penge.

Som en tjeneste har vi samlet en lille liste over, hvad du kunne kaste alle de penge efter, hvis du havde så mange penge som Mark Zuckerberg.

Du kan tjekke galleriet ud i toppen af artiklen, hvor nogle af verdens dyreste ting, pludselig svarer til et indkøb i den lokale daglivarebutik, når din pengepung er lige så stor som Zuckerbergs.

Vi kommer på den måde omkring en lækker bil, en ekstravagant bolig og et ret dyrt smykke.

Til sammenligning kan vi udover listen fortælle, at hvis du var indehaver af Zuckerbergs 316 milliarder kroner, så havde du flere penge, end Islands bruttonationalprodukt udgjorde for et par år siden.

Bruttonationalproduktet, forkortet BNP, er et udtryk for et lands samlede produktion og er noget, som økonomier skuer meget til for at se, hvor givtigt det er at investere og oprette virksomheder i et land. I 2012 var Islands BNP på omkring 90 milliarder, og det er stadig under en tredjedel af Zuckerbergs 316 milliarder.

Mark Zuckerberg offentliggjorde forleden, at han er blevet far for første gang. Hans kone, Priscilla Chan, nedkom nemlig med en lille dater, Maxima, for et par dage siden. Nyheden delte han - selvfølgelig - på Facebook.

Du kan læse Zuckerbergs nyhed og få et kig på datteren her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close