Kendte 30. november 2021

Det faldt Marian Midé for: Han er lækker

Mrs. Captain havde egentlig vurderet Mikkel Beha for ung og kastet ham ud igen, men søulken gav ikke op
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marian Midé anede ikke, at hun havde sat kurs mod evig kærlighed, da hun for 35 år siden tog til Svendborg for at besøge nogle venner, som boede i kollektiv.

I bofællesskabet boede også en ung, flot Mikkel Beha Erichsen, som straks dukkede op på Marians radar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mikkel Beha Erichsen, 56, og Marian Midé, 61, har delt kahyt i 35 år.
(Foto: Teis Bruno)

Mikkel Beha Erichsen, 55, og Marian Midé, 61, har delt kahyt i 34 år. (Foto: Teis Bruno)

– Jeg mødte ham gennem fælles venner. Han var 20 år, og jeg var seks år ældre, så min første tanke var, ”han er sød, men han skal lige blive lidt mere voksen”, siger Marian til femina.

Men Mikkel skruede op for charmen og fik alligevel hevet fangsten i land.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Claus Boesen)

Marian er født i Grønland. Da hun var to, flyttede familien til Australien. Siden hun var fem, har hun boet i Danmark med sine forældre og to yngre søskende. (Foto: Claus Boesen)

– Mikkel gik virkelig all in og ville mig 100 procent. Han var en rod, og på trods af sin unge alder var han meget mand. Og ret lækker, siger “Mrs. Captain” til ugebladet.

Eftertragtet ægtemand

At Mikkel er en attraktiv herre, er for mange ikke svært at få øje på. Men at mange kvinder gerne vil kaste anker ved en øde ø i selskab med den tidligere TV 2-darling, tager Marian med ophøjet ro.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

Drømmen om og glæden ved at sejle jorden rundt blev ikke mindre, da Emil, 31, Theis, 28, og Alfred, 22, kom til verden. Drengene har nærmest taget deres første skridt på dækket af et skib.  (Foto: TV 2)

– Altså, jeg kan sagtens forstå, at folk er vilde med ham. Jeg synes jo også, han er lækker. Men jeg har aldrig været i tvivl om, at han elskede mig. Og han har aldrig givet mig grund til at føle mig jaloux.

Mikkel synes, det er flatterende med ros fra damerne og så heller ikke mere. Han er så funderet i sin familie, siger hun.

Sponsoreret indhold