Kendte14. oktober 2015

Ups! Det er IKKE modellen, der stjæler al opmærksomheden på billedet

Gudesmuk med langt lyst hår og smækre ben – alligevel er det ikke den irske bikinimodel Ana Pavel, der ender med at stjæle opmærksomheden på disse billeder. Bemærk den uheldige cyklist i stedet

Ana Pavel

En gudesmuk kvinde med lyst hår og lange, smækre ben kan få de fleste mænd til at spærre øjnene op.

Men nogle gange burde fyrene måske overveje at holde øjnene på vejen i stedet for at lade sig distrahere af en smuk kvinde (også selvom det nærmest er umuligt).

I hvert fald fik denne fyr smerten at føle, da han nød synet af en smuk, lyshåret kvinde – for BANG! så lå han på jorden efter at være styrtet på sin cykel.

Slet ikke pinligt, vel?

Du kan se billeder af den uheldige cyklist (og ikke mindst den smukke model) i galleriet øverst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/21.23007536_2.jpg
 All Over

Smuk model - uheldig cyklist. Se flere billeder i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Modellen er irer og hedder Ana Pavel. Hun er blevet kåret til Miss Bikini Ireland 2015, og nu er den langbenede sild tilmed blevet ansigt for en stor badeværelsesforhandler, BathStore and More.

Og for at det ikke er nok er hun også med i en brystkræftkampagne, og det var i den forbindelse, at den unge model for nylig gik på gaden i Dublin – og altså endte med (muligvis) at distrahere en mandlig cyklist så meget, at han havnede en tur i asfalten.

https://imgix.seoghoer.dk/21.23014083_1.jpg
 All Over

En cyklist kom på afveje, efter at han havde fået øje på en smuk model. Se flere billeder i galleriet øverst i denne artikel. Foto: All Over

Du kan nyde synet af den smukke model i galleriet øverst i denne cykel. Og lad nu være med at sidde på cyklen i fuld fart, når du bladrer igennem galleriet.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold