Kendte 16. april 2019

Derfor er Surrugue single

Jeg er super krævende, siger journalisten
Foto: Thomas Laursen

Skønne Stéphanie er helt bevidst om, at hun ikke har brug for en mand - det skal være den store forelskelse, hvis hun skal have en kæreste.

Det fortæller hun i et nyt interview med Alt for damerne.

Hun er blevet 42 år, og hun bor alene og har ingen børn. Og det har DRs korrespondent, der bor i Paris det rigtig fint med. Hun føler ikke, at hun mangler noget. 

- Jeg føler mig som en på 42, men jeg kan godt bliv fuldstændig chokeret, når jeg møder kvinder på min egen alder, der har været gift i 20 år og har to børn. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan de har nået det. (...) Men jeg har jo selv valgt det. Og jeg er tilfreds med mine valg, fortæller Stéphanie Surrugue til Alt for damerne i et interview med B.S. Christiansen. 

Hun forklarer, at hun da ikke lever uden mænd. 

- Jeg er jo i parforhold med mellemrum, jeg er også bare lidt gammeldags, lyder det fra hende, og hun forklarer, at hun ikke slæber en kæreste med hjem for at møde familien, med mindre hun er sikker på forholdet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke brug for en kæreste

Da hun bliver spurgt, om der ikke er ordentlige mænd, kommer svaret: 

- Fuck, det er svært altså. Ved du hvad, jeg er super krævende.  

- Jeg har kun én grund til at skulle have en kæreste. Jeg har ikke brug for en kæreste for at kunne betale mine regninger. Jeg har ikke brug for en kæreste af sociale hensyn. 

(Foto: Thomas Laursen)

Smukke Stéphanie Surrugue vil ikke bare have en kæreste, for at have en kæreste. Det skal være en, hun ikke kan undvære. (Foto: Thomas Laursen) 

- Jeg har ikke brug for en kæreste på grund af sex. Det kan man sådan set godt organisere sig ud af. Så tilbage er der kun, at hvis jeg skulle have en kæreste, så skulle det grundlæggende ene og alene være fordi, jeg var vild med ham. Og det gør det vildt for en mand at skulle leve op til, lyder det. 

Hun synes ikke nødvendigvis, at man skal bo med sin potentielle udkårne. 

- Jeg bliver jo forelsket med mellemrum. Det er ikke, fordi jeg går følelsesmæssigt for lud og koldt vand, men forestillingen om at bo sammen med en mand ... puha, kan man ikke skabe et meningsfuldt, respektfuldt og skidesjovt forhold, hvor man måske ikke nødvendigvis bor sammen?

 

Sponsoreret indhold