Kendte24. maj 2022

Derfor dukkede Rob Kardashian ikke op til Kourtney og Travis’ bryllup

Gæstelisten var umiddelbart lang, da Kourtney Kardashian og Travis Barker blev gift for tredje gang i weekenden – men Rob Kardashian var ikke til at spotte under festlighederne
Rob Kardashian
Rob Kardashian dukkede aldrig op i Italien, da hans søster Kourtney blev gift for tredje gang i weekenden.
 Foto: MEGA

Kvinden, der i sin tid ikke lagde skjul på, at hun ikke drømte om at blive gift, ændrede uden tvivl mening, efter Travis Barker spurgte, om hun ville gifte sig med ham.

For med weekendens udskejelser og ekstravagante ceremoni i det solrige Italien kan Kourtney Kardashian og Travis Barker for tredje gang kalde sig mand og kone.

Med til bryllupsweekenden var parrets børn, familie og venner – men der var dog enkelte, der ikke dukkede op.

Herunder 35-årige Rob Kardashian.

– Han er stadig en meget privat person, og han er mere til arrangementer, der er mere nede på jorden, hvor der ikke er tonsvis af fotografer til stede, lyder det indledende fra en kilde tæt på Rob til US Weekly.

Insideren understreger dog, at hans fravær fra sin søsters bryllupsfejring ikke var personligt.

– Han bryder sig bare ikke om at være i spotlyset. Det hele har bare været for meget for ham, forklarer vedkommende videre.

Artiklen fortsætter under billedet

Rob Kardashian
Rob Kardashian begyndte allerede at trække sig fra rampelyset i 2013.
 Foto: MEGA

At Kardashian-broderen ikke bryder sig om at blive filmet eller fotograferet kommer dog næppe bag på hverken fans eller familien.

Allerede i 2013 valgte han at træde mere tilbage i forhold til sin deltagelse i hit tv-serien “Keeping Up With the Kardashians”, som han ellers medvirkede i på lige mod med sine søskende.

Det er altså ikke meget, som omverdenen generelt har set til ham, siden han tog den beslutning for knap 10 år siden.

– Han elsker sin søster meget højt, og han er enormt glad på hende og Travis’ vegne, og han har da også planer om at fejre deres store dag, når de er tilbage i Los Angeles.

Ifølge insideren var Rob dog alligevel lidt til stede under festlighederne i Italien, da han snakkede med flere af sine søstre på FaceTime undervejs.

Eksplosiv retssag

Det storslåede bryllup mellem Travis Barker og Kourtney Kardashian kommer også kun få uger, efter Rob Kardashians mor, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kylie Jenner vandt retssagen mod Blac Chyna.

Blac Chyna sagsøgte Kris, Kim, Khloé og Kylie samt Rob i 2017, da hun mente, at de har udsat hende for alt fra vold og overfald til ærekrænkelse og økonomisk tab.

Artiklen fortsætter under billedet

Rob Kardashian og Blac Chyna
Rob Kardashian og Blac Chyna, da kærligheden mellem dem stadig var stor.
 Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Ifølge hende skulle Kardashian-familien have fået NBC Universal til at droppe spinoff-serien “Rob & Chyna” i kølvandet på parrets brud.

Sagen endte dog med at falde til Kardashian-familiens fordel, og ifølge kilden tæt på Rob, så skulle den store nylige medieomtale ligeledes have været årsag til, at han valgte at blive hjemme med sin datter, Dream.

Sponsoreret indhold