Kendte 3. maj

Så er dommen faldet i Kardashian-retssag

Den kendte familie kan åndet lettet op... for nu
Foto: MEGA

Natten til tirsdag er der faldet dom i den famøse retssag mellem Kardashian-klanen og Rob Kardashians ekskæreste, Blac Chyna.

Og dommen faldt ud til kendisfamiliens fordel.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie har Blac Chyna nemlig tabt bagvaskelsessagen, som hun havde rettet mod flere medlemmer af Kardashian-familien.

Hun har desuden fået afvist sit krav om et samlet beløb på 100 millioner dollars i erstatning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Rob Kardashian og Blac Chyna, da alt stadig var fryd og gammen. Foto: MEGA

Blac Chyna havde sagsøgt Kris, Kim, Khloé og Kylie Kardashian samt ekskæresten Rob Kardashian, fordi hun mener, at de har udsat hende for alt fra vold og overfald til æreskrænkelser og økonomisk tab.

Hun mener blandt andet, at familien fik NBC Universal til at droppe serien "Rob & Chyna" i kølvandet på bruddet, hvilket medførte, at hun mistede sin indtægt.

Selvom juryen i sagen ikke fandt, at Blac Chyna har ret til hverken erstatning eller tabt arbejdsfortjeneste, så fandt de, at Kris, Kim og Kylie skal have forsøgt at "beskytte deres egen økonomiske interesse".

Juryen fandt det heller ikke bevist, at Blac Chyna skal have været voldelig mod Rob Kardashian, som denne ellers har påstået under retssagen.

Og derfor mener Blac Chynas advokat, at der er årsag til at anke dommen, siger han til Page Six:

- Juryen fandt, at Blac Chyna aldrig har misbrugt Rob Kardashian fysisk, og de fandt, at de fire anklagede forsøgte at blande sig i Blac Chynas kontrakt med tv-stationen, så vi vil anke dommen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold