Kendte7. oktober 2021

Dennis Knudsen slår fast: Nej, jeg er ikke alkoholiker

Onsdag fortalte kendisfrisøren i et tv-interview, at han i perioder har levet som alkoholiker. Nu uddyber han i et opslag på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I perioder har Dennis Knudsens liv været svært.

Og de mørke sider af hverdagen har han dulmet med alkohol. Det har den anerkendte stylist fortalt før, og onsdag i ”Go’ Aften LIVE” berettede han igen ærligt om sit misbrug.

Her fortalte han desuden, at han ikke bryder sig om udtrykket ”alkoholiker”. Selvom det er det, man almindeligvis vil kalde en person med hans oplevelser i bagagen – en tørlagt alkoholiker.

- Men med det drukomfang, jeg har haft i perioder, så jo: Jeg var alkoholiker - eller er det, sagde han i tv-studiet.

Nu uddyber han på sin egen Instagram-profil.

- Nej, jeg er ikke ALKOHOLIKER, begynder han.

- Alkoholen brugte jeg som medicin mod angsten, efter jeg har fået børn er angsten væk, og jeg har nu ikke rørt alkohol i 2 ½ år og livet er fantastisk. Men gider ikke kalde mig selv tørlagt alkoholiker. Det er så nedladende og hårdt et ord, skriver han i opslaget, hvori han også indrømmer, at han nok i de flestes øjne bliver set som netop dette.

Også på TV forklarede 58-årige Knudsen, at netop sønnerne, Lucas og Noah, har hevet ham ud af det sortsyn, som før påvirkede ham.

– Drengene er det bedste, der er sket i mit liv. Jeg har jo både lidt af tvangstanker og angst, det er helt væk nu. Mit store ego er tilsidesat, og jeg har slet ikke tid til at gå så meget op i mig selv som før, for nu er der en mening med mit liv, sagde han i TV2-programmet.

Nu skinner solen, og livet er fantastisk hos den succesfulde frisør og stylist.

Sponsoreret indhold