Kendte7. oktober 2015

Øhh? Denne mand har ingen røv (BOGSTAVELIGT TALT)

Kan man overhovedet fungere uden? Find ud af det her, og SE det utrolige, men ÆGTE billede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ingenroev.jpg
 Foto: Reddit / TBoneTheOriginal

Der er kommet en ny form for kærlighed til måsen i offentligheden de seneste par år. Berømtheder som Nicki Minaj og Beyonce har givet magt til popo'en – men hvad gør man, hvis man slet ingen røv har?

En anonym bruger på Reddit, der kalder sig TBoneTheOriginal, løfter nu sløret for præcis hvordan dét føles, og hvordan man får en dagligdag til at fungere - uden en rigtig røv!

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ingenroev.jpg
 Foto: Reddit / TBoneTheOriginal

Afsløringen kom frem i en såkaldt Reddit-”AMA”, et begreb der står for ”ask me anything” (spørg mig om alt, red.) – og som opfordrer brugerne på Reddit til at stille spørgsmål til trådens hovedperson. I dette tilfælde en mand uden en mås. Hovedpersonen skal så svare så ærligt som muligt på alle spørgsmål.

Situationen skyldes, at han lider af alvorlige pilonidale cyster, der jævnligt dukker op nær det øverste af ballesprækken.

- Jeg er blevet opereret adskillige gange, og i stedet for den almindelige procedure, hvor sprækken heler, så var det i mit tilfælde så slemt, at en plastikkirurg blev nødt til at lukke den sammen, fortalte brugeren.

Hvordan går han så på toilettet og laver nummer to, tænker du sikkert. Dét tænkte flere Reddit-brugere også:

- Jeg skider ligesom alle andre. Det er, når jeg tørrer mig, at jeg skal være forsigtig. Såret er stadig lidt åbent, og det er lige ved siden af mit røvhul, lød det ivrigt fra TBoneTheOriginal.

- Der må ikke komme fæcesbakterier (lort, red.) i såret, men det er nemt at undgå, eftersom jeg har haft otte års træning på nuværende tidspunkt.

Og til spørgsmålet om hvordan hans sygdom har påvirket resten af hans liv, så er der håb for os alle.

- Jeg er gift, og hun har det fint med det, forsikrede TBoneTheOriginal.

Når enden er god, som man siger...

Sponsoreret indhold