Kendte12. april 2023

Den danske spilmillionær Bodie Daniel Jahn-Mulliner køber sommerluksus med Jokerens eks

Han og supermodellen Louise Hammelsvang Jahn-Mulliner ejer allerede en pool i baghaven hjemme i Charlottenlund
Bodie Daniel Jahn-Mulliner og Louise Hammelsvang Jahn-Mulliner indtager om få dage dette skønne sommerhusområde i Nordsjælland.
Bodie Daniel Jahn-Mulliner og Louise Hammelsvang Jahn-Mulliner indtager om få dage dette skønne sommerhusområde i Nordsjælland.
 Foto: Ritzau Scanpix/Skråfoto

LÆS OGSÅ: Jokeren viser sin frække kæreste frem

Når pengene svømmer på kontoen, er en pool i baghaven slet ikke nok. Så skal man have et helt hav som "pool" foran sit nye sommerhus.

Sådan bliver det nu for den danske spilmillionær Bodie Daniel Jahn-Mulliner, der sammen med partneren Louise Hammelsvang Jahn-Mulliner har betalt 14,8 millioner kroner for en plads i 2. række til vandet i nordsjællandske Vejby.

Han har tjent sin enorme formue på mobilspil som Subway Surfers, mens Louise - der i sit tidligere liv som Pedersen var kæreste med Jokeren - blandt andet har brugt sit gode udseende til at skrabe penge i kassen.

Ingen af dem lykkedes dog med at gøre det, som de ultrarige ellers er eksperter i: at prutte om prisen.

For de 14,8 millioner kroner, som sommerhuset koster, er netop prisen, som de snart forhenværende ejere forlangte.

De betalte selv 5,475 millioner kroner for stedet tilbage i 2011.

Når Bodie og Louise overtager huset om tre dage, får de 139 kvadratmeter fordelt over fem værelser. De kan også hygge sig på en naturgrund, der er hele 7280 kvadratmeter og en bolig bygget i 2007.

Og der er græs på taget.

Skulle parret blive trætte af at have et hav i forhaven, kan de tage hjem til Charlottenlund, hvor Bodie sidste år smed 24 millioner kroner for det palæ, millionærparret i dag bor i.

Han er dog modsat sommerhuset eneejer af stedet med syv værelser fordelt over 188 kvadratmeter. Huset er bygget i 1912 og har en grund på lidt under 1000 kvadratmeter.

Grundens beskedne størrelse til trods er der altså blevet plads til en solid udendørs pool.

Sponsoreret indhold