Jokeren flytter fra kæresten

I begyndelsen af året flyttede Jokeren fra Louise P.

I begyndelsen af året flyttede Jokeren fra Louise P.

Foto: All Over

I sommer rykkede Jokeren - ærkekøbenhavneren med landeplagen "Jeg fra Havnen" -teltpælene op og flyttede til Græsted i Nordsjælland.

Han flyttede ind hos den labre model Louise Pedersen - eller bare Louise P. - som han har dannet par med siden sommeren 2011.

LÆS OGSÅ: Her er Jokerens nye kæreste

Hun ejer et 184 kvadratmeter stort landsted, der ligger på en kæmpe grund i et fredeligt kvarter, hvor hun har boet de seneste fire år.

Og indtil i begyndelsen af januar, boede Jokeren med det borgerlige navn Jesper Dahl sammen med hende.

LÆS OGSÅ: Jokeren: Viser sin frække kæreste frem

Men efter bare et halvt år på landet er Jokeren flyttet tilbage til København, hvor han nu bor i en seksværelses lejlighed tæt ved Nyhavn.

Om Jokerens flytning også betyder, at deres forhold er slut, er ikke til at vide, da rapperen ikke er vendt tilbage på SE og HØRs henvendelse.

LÆS OGSÅ: Jokeren: Åbner ikke rudekuverter

Men på hans instagramprofil, er der meget, der peger på, at 33-årige Louise P ikke længere er inde i billedet hos den 40-årige rapper.

Det er tre måneder siden, at Jokeren har lagt et billede ud af sin model. Inden da, lagde han jævnligt billeder op af både hende og parret sammen.

LÆS OGSÅ: Jokeren: Så meget tjener jeg

Det kører i det hele taget ikke for godt for Jokeren for tiden. I slutningen af februar fik han konfiskeret sin BMW, da han i retten blev dømt for at køre rundt uden kørekort.

Udover at miste sin bil fik rapperen en bøde på 8.500 kroner.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close