Kendte25. juni 2020

Demi Lovato erklærer dyb kærlighed til ny kæreste: - Du er ubeskrivelig

Det har ikke altid været nemt for den 27-årige ”Disney”-stjerne, når det kommer til kærligheden. Men nu lader det til, at hun har fundet sin eneste ene
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega616688_001.jpg
 Foto: MEGA

Livet har generelt ikke været nemt for den 27-årige ”Disney”-stjerne og sangerinde, der har kæmpet med både spiseforstyrrelse, alkoholproblemer og forliste forhold.

Men nu lader det altså til, at Demi Lovato har fundet den helt rigtige at dele sit liv med efter et par korte forhold i 2019 med modellen Austin Wilson og ”The Bachelorette”-stjernen Mike Johnson.

Siden marts har hun nemlig dannet par med den 29-årige ”The Young and the Restless”-skuespilleren Max Ehrich.

- BAAAYBEEE – jeg har det så sjovt sammen med dig, og der er så mange ting, som jeg gerne vil sige på den rigtige måde, men jeg vil gerne være til stede og bruge din fødselsdag sammen med dig, så jeg vil gøre det hurtigt: At være sammen med dig gør livet så sjovt, starter hun et længere skriv på sin Instagram.

For selvom parret kun har været sammen de sidste par måneder, så lader det altså til, at Lovato nu har fundet sin eneste ene.

- Jeg kan bruge mine dage med dig uden makeup i en badedragt… Jeg føler mig betingelsesløst elsket og accepteret af dig på en måde, som jeg aldrig har følt før. Jeg kan ikke beskrive det eller dig. Du er ubeskrivelig.

Max Ehrich var glad for den rørende fødselsdagsbesked, hvor Lovato beskriver de to som "skøre mennesker", der er ligeglade med, om "andre finder dem pinlige" og svarede selv på postet:

- Jeg elsker dig uendeligt baby.

Siden deres forhold blev bekræftet tilbage i marts, har de to da heller ikke være bange for at dele ud af deres kærlighed til hinanden på det sociale medie.

Lovatos sidste seriøse forhold var til skuespilleren Wilmer Valderrama, som hun var sammen med fra 2010 til 2016.

Sponsoreret indhold