Kendte24. marts 2021

Demi Lovato afslører: Min far lå død i over en uge, før vi fandt ham

- Jeg var altid bange for, at han skulle dø alene. Og det gjorde han, fortæller den ærlige superstjerne om sin afdøde far, som ligesom hende selv kæmpede med et massivt misbrug
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Livet har ikke været helt let for den 28-årige sangerinde Demi Lovato, som er den næste i rækken af stjerner, der åbenhjertigt lukker sine fans ind i opturene – og da nok især nedturene.

Der sker i dokumentaren ”Dancing With The Devil”, som netop har haft premiere på Youtube.

Omdrejningspunktet i filmen værende Lovatos dramatiske indlæggelse efter en overdosis i 2018, men også forholdet til faderen, Patrick, er bestemt en af Demis mange dæmoner.

Patrick Lovato mistede livet i 2013, men det var far og datters problematiske forhold op til, der endte med at være en tragedie i sig selv.

Derfor er det desuden en følelsesmæssigt påvirket sangerinde, der lukker op for posen i dokumentaren.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/demisfar2_0.png
 Foto: Youtube

Demi og faderen Patrick havde ikke meget kontakt, i løbet af de sidste år han levede.
(Foto: Youtube)

Demi sidder ved klaveret og synger nummeret ”Father” under en koncert i 2018.

- Jeg håber, at himlen giver dig en chance mere, lyder det blandt andet i teksten.

Hun ser mod faderen, der på en storskærm bag hende optræder på billeder fra barndommen.

- Vi havde et forhold, hvor vi fremmedgjorde hinanden, så vi var ikke tætte, da jeg voksede op. Jeg drømte om et forhold til ham, men jeg skubbede ham væk, fordi han var misbruger og alkoholiker. Og at han forgreb sig på min mor.

Dødsdag ukendt

Selvom forholdet til den voldelige far har sat de dybeste ar i Demis sjæl, er også hans forsvinden fra verden omgærdet af mystik og ubesvarede spørgsmål.

- Hans død er meget kompliceret, fordi vi ikke ved, hvornår han egentlige døde. Hvilken dag det skete på, fortæller den 28-årige Lovato, som fortsætter:

- Alt vi ved, er, at da han til sidst blev fundet, var kroppen gået så meget i forrådnelse, at vi ikke kunne lægge ham i en åben kiste.

”Sorry Not Sorry”-hitmageren forklarer, at man må gå ud fra, at hendes far havde ligget i omkring en uge til halvanden, før han blev fundet.

- Og undervejs havde det væres fars dag, siger hun.

- Hver sommer tænker jeg på, om det mon er i dag, som er dagen, han døde. Eller er det i morgen? Og mens det var fars dag, har han ligget der og rådnet op.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/demisfar3_0.png
 Foto: Youtube

- Jeg håber, himlen giver dig en chance mere, synger Demi i én af sangene om faderen, der døde i 2013. (Foto: Youtube)

Demi Lovato har på grund af sine egne udfordringer med stoffer, alkohol og psykisk sygdom, hele vejen igennem sin karriere opfordret sine fans til at tage mentalt helbred alvorligt.

- Den frygt har jeg altid haft for ham. At han ville ende alene, og det gjorde han. Han døde alene, fortæller hun.

Vidne til overgreb

Demis mor, Dianna De La Garz, som også medvirker i dokumentaren, fortæller, at hendes datter sommetider har været vidne til overgrebene i hjemmet.

Og at hun som lille pige var vidne til, når den alkoholiserede far var voldelig overfor moderen.

Hun fortæller om de mange underliggende udfordringer, som Demi må have forsøgt at dulme med sprut og stoffer.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/demi_0.jpg
 Foto: MEGA

28-årige Demi var på toppen af karrieren og optrådte som aldrig før, da hendes omfattende alkohol- og stofmisbrug i 2018 sendte hende på hospitalet og efterfølgende på afvænning (Foto: Mega)

- For seks år siden drak jeg vodka fra en Sprite-flaske klokken ni om morgenen, mens jeg efterfølgende kastede op i bilen. Jeg husker bare, at jeg tænkte, at nu var det ikke længere sødt eller sjovt. Og at jeg var ligesom min far, fortalte superstjernen under én af sine koncerter.

I 2018 kulminerede hendes afhængighed, da hun blev hastet til hospitalet efter en overdosis i sit hjem i Los Angeles. Få måneder forinden var misbruget eskaleret, og stjernen havde indkøbt stoffer i massevis. Halvdelen af dokumentaren om Demi blev indspillet op til indlæggelsen.

Alle tre afsnit af ”Dancing With The Devil” kan ses på Youtube.

Sponsoreret indhold