Kendte2. marts 2015

Dejlige nyheder: I dag flyver Magnus mod livsvigtig behandling

Den kræftramte dreng skal modtage behandling i Malaga
Af af
Den kræftramte dreng skal modtage behandling i Malaga
Den kræftramte dreng skal modtage behandling i Malaga
 Foto: PrivatDet har strømmet ind med penge til 8-årige Magnus, der kort før nytår fik konstateret en aggressiv og ondartet kræftsvulst i hjernen.

Og nu er der kommet så mange penge ind, at den kræftramte dreng i dag flyver mod Malaga for at modtage en behandling, der ikke var mulig herhjemme.

Den glædelige nyhed blev i går, søndag, afsløret på den Facebook-side, der blev oprettet til ære for Magnus.

LÆS OGSÅ: Udgav sig for at være Magnus' mor: Svindlere slår plat på kræftsyg

- SÅ SKETE DET! Alt er faldet på plads i Malaga. I morgen står personalet på hospitalet i Malaga klar til at tage imod vores elskede lille Miv! I morgen drager vi afsted, Magnus, Malthe, Jeppe og jeg. Hanne og Lille P (lillesøster) bliver hjemme i første omgang, men vi håber de følger efter os, skriver Julie Eid og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Kræftsyge Magnus' familie: Det er fantastisk

- Vi har set os nødsaget til at leje et privatfly for at komme afsted så hurtigt som muligt, da Mivs tilstand er dårlig. De sidste to dage har han haft hovedpine og kastet op. Vi må og skal afsted nu!

- Vi har været så heldige at få en læge til at eskortere os så vi har lidt færre bekymringer undervejs. Carsten Ottesen Henriksen, du har den vildeste mest skinnende stjerne i min bog! Jeg er spændt på så mange måder..............nu er det virkelig nu!, tilføjer Julie Eid, som på samme tid skynder sig at takke de mange danskere, der har gjort det muligt for Magnus at modtage behandlingen i Malaga:

LÆS OGSÅ: Magnus lider af sjælden kræftform: Så mange penge er der indsamlet

- Tak til alle jer der har gjort det muligt. På hver jeres måde har I bidraget til at det i morgen er en realitet af vores elskede Magnus kan få den behandling han fortjener! Tak til alle Mivs soldater. Men husk at kampen ikke er færdig endnu......så send jeres soldater afsted til Malaga med os og lad dem kæmpe for Miv lidt endnu!

Det var oprindeligt planen, at Magnus skulle modtage den - forhåbentligt - livreddende behandling i Houston, Texas, men klinikken har en underafdeling i Malaga, som udfører den samme type behandling. Derfor kan den unge fyr spare den lange rejse og komme hurtigere i gang med sin behandling.

Herhjemme har lægerne på Rigshospitalet kun kunnet give ham livsforlængende behandling.

Sponsoreret indhold