De døde også som Albert Dyrlund

Ryker Gamble (t.v.), Megan Scraper og Alexey Lyakh døde efter et fald fra det canadiske vandfald, mens de var på tur for at optage indhold til deres mange YouTube-følgere.

Ryker Gamble (t.v.), Megan Scraper og Alexey Lyakh døde efter et fald fra det canadiske vandfald, mens de var på tur for at optage indhold til deres mange YouTube-følgere.

Privatfoto

Kig godt på billedet i toppen af denne artikel.

De tre youtubere - Ryker Gamble, Alexey Lyakh og Megan Scraper - døde som Albert Dyrlund, mens de var ude at rejse og i gang med at filme mere indhold til deres kanaler.

Faldt ud over vandfald

De tre svømmede ved det 30 meter høje vandfald Shannon Falls i Canada, da ulykken skete i 2018.

Her gled Megan pludselig ud over kanten. Og både Ryker og Alexey mistede som hende livet kort efter i deres forgæves forsøg på at redde deres veninde fra vandmasserne.

Den kinesiske influencer blev blot 23 år. Privatfoto

Fandt ned fra kran

Så sent som i denne måned døde en kinesisk influencer, Xiao Qiumei.

Ifølge lokale medier var hun 23 år og kendt for dele videoer fra hendes usædvanlige arbejde som kranfører.

Det var også her, Wiao døde, da hun faldt næsten 50 meter ned.

Faldet dokumentere hun på tragisk vis selv med sin mobiltelefon, da hun var i gang med at optage en ny video og angiveligt trådte ved siden af i kranhuset.

Live-filmede sin død

I 2019 gik det på samme måde helt galt for en japansk youtuber, der sendte live, mens han besteg et af verdens højeste punkter, Mount Fuji.

På videoen, der fortsat ligger på nettet og kan ses herover, forsøger japaneren at gå hen over en usikker og snebelagt kant.

Han joker undervejs med, at det er farligt, hvad han har gang i.

Og han får desværre ret, da han pludselig råber:  "Jeg glider."

Mandens lig blev fundet og bjærget et par dage senere.

Et af de sidste billeder af Timothy Wilks, der i februar i år blev skudt under "røveriet", der bare var tænkt som en spøg. Foto: YouTube

Dræbt under fingeret røveri

At jagten på de rigtige billeder til nettet kan gå helt galt, viser en anden sag fra i år også.

Her var 20-årige Timothy Wilks i gang med at optage en video til sin YouYube-kanal, hvor han sammen med en ven ville fingere et røveri i Nashville, USA, og filme det.

"Offeret", en 23-årig mand, kunne dog ikke se det sjove i situationen, hvor Wilks lod som om, han ville angribe med en slagterkniv.

Så han skød og dræbte Wilks i selvforsvar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close