YouTube-vennerne i chok: Albert Dyrlund var helt speciel

Albert Dyrlund er død, blot 22 år gammel. Det har efterladt mange danskere i chok.

Tidligere i dag kom det frem, at youtuberen døde i onsdags i Italien, da han styrtede ud over en skrænt, mens han filmede en YouTube-video.

Reaktionerne på det tragiske dødsfald vælter ind, og især hos Alberts YouTube-venner og kollegaer er der kæmpe sorg.

Dyrlund startede på videoplatformen med sin bedste ven Anton Cornelius, som han havde kanalen Novopleco med, og han har siden også lavet et hav af videoer i eget navn.

Den 22-årige videoskaber var en foregangsmand for dansk YouTube, og hans død sætter derfor sine spor hos mange andre danske youtubere. En af dem er Morten Münster, som var tætte venner med Albert.

Artiklen fortsætter under billedet...

Morten Münster var en af Alberts tætte venner, og han er opløst i tårer efter nyheden om det tragiske dødsfald (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg er fuldstændig tom for ord. Det er så uvirkeligt. Albert var en god og unik mand, som betød utrolig meget for mig. Jeg har mistet en rigtig god ven. Mine tanker går til venner og familie. Jeg er så ked af det, skriver han til et billede på sin Instagram-profil.

Også den populære youtuber og influencer Louise Madsen mindes Albert på sin profil, hvor hun er opløst i tårer.

- Du var en verdensstjerne. Absolut legende på dansk YouTube. Du var en af dem, der tog bedst imod mig, da jeg startede i Splay som kun 13-årig Verden er uretfærdig, skriver hun i en Instagram-story, hvor tårerne triller ned ad kinderne på hende.

Også Danmarks måske største YouTube-stjerne Rasmus Brohave havde et tæt forhold til Albert Dyrlund. Han mindes nu også sin afdøde ven.

Artiklen fortsætter under billedet...

Rasmus Brohave er vært på \

Rasmus Brohave har kendt Albert Dyrlund i mange år, og han forstår ikke, at hans ven nu ikke er iblandt os længere (Foto: Thomas Laursen)

-  Jeg er helt ude af den. Jeg er grædefærdig og tom for ord. Jeg kan ikke forstå det. Jeg vil forevigt huske tilbage på alle vores minder. Du var en éner. Tak for denne gang, min ven. Hvil i fred, skriver Brohave om afdøde Albert Dyrlund.

Du kan se et udpluk af mindeopslagene her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close