Kendte29. december 2020

Dax Shepard faldt i efter 16 års ædruelighed: Min kone reddede mig

Det er kun tre måneder siden, skuespilleren kunne afsløre, at han efter mere end 16 år som ædru var faldet i. Nu fortæller han om tiden efter, og om hvordan kærlighed blev hans redning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dax_shepard_og_kristen_bell.jpg
 Foto: MEGA

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at den 45-årige skuespiller Dax Shepard har kæmpet med både et alkohol- og pillemisbrug.

Særligt gjorde et motorcykeluheld tidligere på året det svært for ham at holde sig fra de smertestillende piller, selvom det både var med lægens og konens, Kristen Bells overvågning.

Senest faldt ”The Ranch”-skuespilleren i tidligere i år, og nu åbner han op om tiden efter i sin podcast ”Armchair Expert”, hvor han har besøg af sin kone og hans medvært Monica Padman.

- Jeg kan ikke forestille mig at skulle indrømme noget så stort over for andre mennesker og så føle sig så tryg, som jeg gjorde. Jeg var tryg ved og sikker på, at I ikke ville hade mig. Jeg hadede mig selv på det tidspunkt, så at kunne indrømme det og stadig føle mig så elsket og accepteret, det var virkelig særligt, lyder det rørende fra Shepard til Bell.

- Det reddede mit liv.

https://imgix.seoghoer.dk/mega369343_003.jpg
 Foto: MEGA

Parret har sammen babymærket "Hello Bello", der blev stiftet i 2018. Foto: MEGA

Men Shepard er bestemt ikke den eneste, der er taknemmelig. Også ”Good Place”-skuespillerinden Kristen Bell, 40, sætter ord på sin mands mod:

- Jeg vil gerne takke alle, der har været involveret, for jeg så er taknemmelig for, at jeg kan gå gennem hver en følelse med dig Monica og samtidig have dig, faren til mine børn, være så ærlig – selv i dine mest skamfulde øjeblikke, starter hun.

- Ingen reddede dig udover dig selv og dit mod til at sige; ”Jeg føler, jeg er ved at falde i”, eller; ”jeg faldt i, og jeg er nødt til at være ærlig, inden det bliver værre”, og jeg er bare taknemmelig for alle parter, der har været involveret.

Dax Shepard og Kristen Bell blev gift tilbage i oktober 2013, og de har sammen døtrene Lincoln på syv og Delta på fem.

null

Sponsoreret indhold