Kendte1. februar 2022

David Beckham afslører: Victoria har spist det samme måltid hver dag i 25 år

Selvom de har været gift i over 20 år, er den tidligere fodboldspiller ikke den største fan af hustruens spisevaner. Selv indrømmer 47-årige Victoria Beckham, at hun nok er jordens værste restaurantgæst
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dag ud og dag ind har den tidligere Spice Girl, Victoria Beckham, indtaget et måltid bestående af to ganske simple ting.

Det afslører hendes mand, fodboldikonet David Beckham, som selv nyder at forkæle smagsløgene med alt muligt andet end det samme på tallerkenen altid.

Under sin medvirken i podcasten ”River Café Table 4” fortæller han:

- Jeg bliver selv meget bevæget over mad og vin, og når jeg smager noget, der er særligt lækkert, så vil jeg gerne have, at alle skal prøve det.

Men det lader altså ikke til, at den 46-årige Beckham kan få sin Victoria med på den galej. Hun har nemlig ifølge ham fulgt den samme strikse diet i et kvart århundrede nu.

- Desværre er jeg gift med én, som har spist det samme de seneste 25 år. Lige siden jeg mødte Victoria, har hun kun indtaget grillet fisk og dampede grøntsager. Det er meget sjældent, hun afviger fra det.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega325101_025.jpg
 Foto: MEGA

David og Victoria Beckham har været gift siden 1999. Noget tyder på, at det er svært at blive enige om aftensmaden hjemme ved dem. (Foto: MEGA)

Nok kan grillet fisk være lækkert, men mon ikke al slags mad bliver lidt kedeligt i længden, hvis der pludselig er gået 25 år med det samme?

Og når man så medregner, hvad den gode Posh Spice spiser, når det hele skal være lidt syndigt. Her afslørede hun nemlig forrige år, at menuen står på… Salt på toast.

- På de fleste restauranter er jeg nok deres værste mareridt. Jeg elsker bare dampede grøntsager, balsamico og så krydrer jeg det helst selv, fortalte hun på samme podcast, som gemalen nu medvirker i.

Det er ikke den tidligere popsangerindes madvaner, der har det med at chokere folk. Også hendes udseende blev et ivrigt samtaleemne på internettet, da hun i efteråret var gæst i ”Good Morning America”.

For her tonede hun nemlig frem med et lidt anderledes udseende – og flere i internettets diskussionskroge var lynhurtige til at konkludere, at hun nok var gået mod egne principper og endeligt indvilget i at få nogle filler-indsprøjtninger i ansigtet.

Sponsoreret indhold