Kendte16. juni 2020

Dar Salim overrasker: Slut med film

Den ellers så populære 42-årige skuespiller har måske kastet sin kærlighed over et helt andet fag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dar.jpg
 Foto: Hanne Juul

Mens coronaudbruddet har lukket biografsale, forsinket filmoptagelser og lagt en dæmper på teaterscener over hele landet, har de danske skuespillere været tvunget til at finde noget andet at tage sig til.

Og følger man den danske filmstjerne Dar Salim på Instagram, kan man ikke være i tvivl om, hvad han har fået tiden til at gå med i de seneste måneder.

"Forvandlingen er komplet. Slut med film. Skal du ha' bygget?"

Sådan lyder den kække tekst under Salims seneste opslag, hvor han tilsyneladende puster ud efter hårdt arbejde på sin nye tagterrasse.

I marts kunne man læse om den populære skuespillers imponerende lejlighedskøb på Islands Brygge i København. En 185 kvadratmeter stor penthouselejlighed i første række til vandet var nu blevet hans til en pris af 11,75 millioner kroner.

Det lader altså til, at den uventede fritid blevet brugt ganske fornuftigt til at klargøre terrassen inden sommerens fester.

Men "Kriger"-stjernen har ikke klaret det hele alene. Af hans sociale medier fremgår det nemlig også, at Malte "Gulddreng" Ebert har givet en hånd med på taget på det seneste.

Det må siges at være især de kvindelige følgere af Dars i alt 72,3 tusinde på Instagram, der pludselig også godt kunne trænge til en klargørelse af haven eller altanen.

"Jeg mangler en tømrer," skriver én af dem i kommentarerne. En anden har efter at have set billedet også akut behov for Salims evner med værktøjet.

"Alt i min lejlighed er pludselig gået i stykker og faldet fra hinanden - kunne godt bruge en handyman."

Andre hænger sig nu mere i den slet skjulte dårlige nyhed i den 42-årige tidligere pilots opslag.

"Skal du aldrig filme mere? Er du så færdig som skuespiller?" lyder det fortvivlet.

Dog lader det til, at der ikke umiddelbart er grund til panik. For nyligt er der blevet søgt støtte til en efterfølger til Fenar Ahmad-filmen "Underverden", hvor Salim spillede den regelrette læge Zaid, der pludselig ender i problemer efter sin brors død.

Om det er den dygtige håndværker og skuespiller Dar Salim, der igen skal udfylde hovedrollen i en "Underverden 2", vil kun tiden vise.

Sponsoreret indhold