Kendte25. marts 2022

Dansker sad og så "Euphoria" med kæresten, da han pludselig opdagede sig selv i serien

Alexander blev ekstremt overrasket, da han så et billede af sig selv i HBO’s hitserie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En række tilfældigheder ligger til grund for, at Alexander Burchardt fik lidt af en overraskelse, da han bingede den netop afsluttede sæson 2 af tv-serien ”Euphoria” sammen med sin kæreste.

For midt i en trist fortælling om kærlighed, ser han sit eget ansigt på jukeboxen – nærmere bestemt på et pladecover, som producenterne har fremstillet specifikt til serien.

Overfor det amerikanske musikmagasin Rolling Stone forklarer den 29-årige danske webdesigner:

- Det var jo mig. I det splitseksund albumcoveret dukker op, kiggede jeg på det, og var så forvirret. Man vil blive overrasket over, hvor nemt det er at genkende sig selv, når man mindst venter det.

Men hvordan er Alexander så endt i serien? Jo, for næsten et årti siden stillede han som model op til et af sine småjobs, hvor der skulle skydes generiske modelbilleder – og dengang havde danskeren det perfekte rockede look med lange lokker.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/euphoria.png
 Foto: Reddit, EuphoriaINXSCoverGuy

På debatsiden Reddit har danske Alexander lagt bevis ud for, at det er ham, der optræder i "Euphoria", og at han i dag har klippet de lange lokker af (Foto: Reddit, EuphoriaINXSCoverGuy)

Skulle agere forsanger

Serieskaberne bag ”Euphoria” har skulle bruge tre personer til at erstatte bandmedlemmerne fra INXS på pladecoveret til ”Kicks” – muligvis på grund af rettighedshensyn.

Og her har de så fundet danskeren blandt iStock-billederne på en hjemmeside, og tænkt, at han var passende som forsangeren Michael Hutchence body double.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg kan godt huske det shoot, og det tøj som jeg skulle have på, men det kom alligevel meget bag på mig. Vi troede ikke vores egne øjne, så vi spolede scenen tilbage, pausede den og kiggede, og så skreg min kæreste bare, fortæller han.

Ingen HBO-penge... Endnu

Burchardt delte sin opdagelse i en tråd på Reddit under titlen ”De har åbenbart brugt mig på det falske pladecover” i gruppen, hvor folk diskuterer skjulte easter eggs fra serien med Zendaya i hovedrollen.

Her foreslår folk i sjov at Alexander kræver sit navn skrevet i rulleteksterne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/euphoria1.png
 Foto: Reddit, EuphoriaINXSCoverGuy

Skærmbilledet af serien viser her pladecoveret med Alexander på forsiden.
(Foto: Reddit, EuphoriaINXSCoverGuy)

Overfor Soundvenue fortæller Alexander Burchardt, at han endnu ikke har fået nogen økonomisk gevinst ud af sin overraskende – og ufrivillige – medvirken i ”Euphoria”.

- Jeg tjekkede min konto i går aftes helt tilfældigt, og jeg har da ikke set nogen royalties fra HBO endnu. Men det tvivler jeg også kommer til at ske, siger han.

null

Sponsoreret indhold