Streaming 15. april

6 serier, du kan se for at stille dine "Euphoria"-abstinenser

Savner du "Euphoria"? Så kan en af disse serier måske hjælpe dig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er aldrig nemt, når noget godt slutter. Men for at komme over en serie, skal man under en ny.. Eller.. Ja, du ved, hvad vi mener.

Det har været et par hæsblæsende måneder for "Euphoria"-fans, efter premieren på anden sæson tidligere på året, men nu er det slut. I hvert fald indtil sæson tre får premiere. 

Det betyder utvivlsomt, at der sidder dramahungrende seriebingere derude og bare venter på at få deres næste fix. Vi har derfor samlet seks serier, som du kan kaste dig over for at få bare smule af den der "Euphoria"-følelse, der gør serien til noget helt særligt. 

1) Generation

Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Der er kun en enkelt sæson at gøre godt med, når det kommer til "Generation", men det er i den grad en dramaserie, du ikke må sove på. 

Serien er skabt af Jenni Konner og "Girls"-bagkvinden Lena Dunham og handler om en gruppe high school-studerende i rigmandsland Orange County i Californien. Og her har de unge lidt mere fokus på at udforske deres seksualitet, end de har med at have hovedet i bøgerne.

Se traileren til serien her.

"Generation" kan streames på HBO Max.

2) Élite

Foto: Netflix

(Foto: Netflix)

Du skal ikke kimse af spansk high school-drama, for det kan i den grad også noget.

Netflix har med "Élite" skabt en serie, der blandet alt det bedste fra rige elever på privatskole, et drys af god komedie og masser af ungdomsdrama. Stoffer fylder langt fra lige så meget, som i "Euphoria", men penge er altid et problem. Især når starter som ny elev og skal navigere et liv blandt eliten. 

Se traileren til serien her

"Élite" kan streames på Netflix.

 

3) Yellowjackets

(Foto: Paramount+)

"Yellowjackets" er ligesom "Euphoria" absolut ikke en serie, man skal se, hvis man ikke kan lide det dunkle og dystre. "Yellowjackets" er nemlig mørkt, mørkt, mørkt. 

Serien går i dybden med unge teenagepigers måde at tænkte og være på, og det kan godt være at hverken tøjet eller makeuppen er lige så youngish, som i "Euphoria", men dramaet holder hele vejen. Vi gætter på, at hvis nogen serie kan konkurrere med "Euphoria" til nogen Emmy-uddeling, så er det "Yellowjackets". 

Se traileren til serien her

"Yellowjackets" kan streames på Paramount+.

 

4) Gossip Girl

Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

Rebootet af "Gossip Girl" er sådan set hverken lige så fedt som det originale eller lige så skandaløst som "Euphoria", men hvis du leder efter smukke, rige mennesker med tunge problemer og en imponerende evne til at knalde på kryds i tværs i vennegruppen, så er "Gossip Girl" løsningen. 

Der findes kun en enkelt sæson af serien indtil videre, men hvis du bliver fanget og for smag for eliten i New York, så er der gode nyheder. En sæson to har nemlig fået grønt lys af HBO.

Se traileren til serien her

"Gossip Girl" kan streames på HBO Max.

 

5) The Wilds

(Foto: Amazon Prime)

"Outer Banks" møder "Lost" møder "Euphora". Er det egentlig ikke alt, man har lyst til i én serie? 

I denne Amazon Prime Original-serie møder du en gruppe solbrune unge mennesker, der tager på et spirituelt ophold, som angiveligt skal få dem "på rette spor" igen. Meeeeen så nemt går det slet ikke, for flyet styrter ned på en øde ø, og herfra bliver tingene kun mere og mere mystiske. 

Se traileren til serien her

"The Wilds" kan streames på Amazon Prime.

 

6) We Are Who We Are

(Foto: HBO Max)

To teenagere bor på en amerikansk hærbase i Italien, og det er naturligvis lidt af en udfordring i sig selv. Samtidig prøver de to high school-studerende også at finde ud af, hvem de egentlig selv er. 

Rusmidler, skæve forældrerelationer og artsy fartsy tilgang til de unge er, hvad du får med "We Are Who We Are". Og så har vi smukke Italien som baggrundskulisse.

Se traileren til serien her

"We Are Who We Are" kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold