Kendte22. maj 2023

Danske Jens er i dag en lykkelig mand: – Troede aldrig, jeg ville blive til noget eller finde kærligheden

I weekenden gik Jens ”The Beast” Dalsgaards drøm i opfyldelse. I det hele taget er der vendt op og ned på hans liv
Jens "The Beast" Dalsgaard forventede ikke at blive over 30 år gammel. I dag er han 39, og livet har taget en fantastisk drejning. nbsp;
Jens "The Beast" Dalsgaard forventede ikke at blive over 30 år gammel. I dag er han 39, og livet har taget en fantastisk drejning.
 Foto: Privat

Den spanske by Marbella dannede rammerne for et vaskeægte drømmebryllup.

Og her sagde han og Frederikke ja til hinanden foran familie og venner.

Men at Jens Dalsgaard, der i Danmark er mest kendt under navnet Jens ”The Beast”, i dag står som både far og ægtemand lå på ingen måde i kortene.

Han har nemlig levet et hårdt liv.

Da han var ti år gammel, fik hans mor konstateret sklerose, Jens havde et svært forhold til sin far, og det fungerede heller ikke i skolen.

Som bare 19-årig begyndte han at eksperimentere med steroider, og han røg samtidig ind i en kriminel løbebane.

Han afsonede en dom for vold og våbenbesiddelse, og da han kom ud, blev han besat af at blive endnu større og endnu stærkere.

Den besættelse førte til, at Jens begyndte at skyde paraffinolie i sine arme. Og her var det for alvor ved at gå helt galt for ham.

– Skal jeg være helt ærlig, så levede jeg nok på det tidspunkt et liv, hvor jeg ikke forventede at blive over 30. Det var nærmest en form for passivt selvmord, fortæller Jens Dalsgaard til SE og HØR.

I dag er Jens 39 år gammel, så den forventning fik han heldigvis ikke ret i.

Han er selvstændig iværksætter, kører en succesfuld online coachingvirksomhed, og så er også styr på familielivet.

Jens fik sin Frederikke! 
Jens fik sin Frederikke!
 Foto: Privat

Men at det skulle gå sådan for Jens Dalsgaard, havde han ikke set. ¨

– Lille Jens fra Vejlby troede aldrig, jeg skulle blive til noget eller finde kærligheden, sådan skriver Jens i en SMS til SE og HØR og fortsætter.

– Her sidder jeg for enden af vores bord med den smukkeste brud, omgivet af vores familie og venner, som alle er rejst hele vejen til Spanien for at fejre vores kærlighed.

Jens fortryder sin fortid. Men han kan med god samvittighed se en skøn fremtid i møde sammen med sin kone Frederikke og deres lille pige Hope, der kom til verden i februar i år.

Sponsoreret indhold