Kendte19. april 2019

Dansk rapper sagsøger Tekashi 6ix9ine

Tekashi 6ix9ine er efterhånden vant til at blive sagsøgt, og nu melder den danske rapper Sleiman sig i koret af folk, der vil have penge fra ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega269776_008.jpg
 Foto: MEGA

Tekashi 6ix9ine er efterhånden til at blive sagsøgt eller være på kant med loven. Det sker nemlig gang på for den 22-årige rapper.

Nu har han så fået endnu et søgsmål på halsen, og denne gang er det danske rapper Sleiman, der har penge i klemme hos Tekashi, det skriver TMZ.

Ifølge retspapirerne, som TMZ har fået adgang til, har Tekashi lavet en aftale med Sleiman om et samarbejde på en ny single med titlen "Red Bandana/Black Hoodie".

Her skulle den amerikanske rapper have leveret vokalen til sangen, og han skulle i samme ombæring have afskrevet sig rettighederne og være blevet betalt 88.000 euro. Det svarer til 650.000 kroner.

Sangen var ifølge TMZ allerede indspillet, da Tekashis pladeselskab begyndte at blande sig.

Pladeselskabet 10K Projects mener nemlig, at de har de ekslusive rettigheder til Tekashi, og derfor kan den nye single ikke blive udgivet uden deres tilladelse.

TMZ skriver, at Sleiman ønsker at få rettighederne til singlen samtidig med, at han vil have sine 88.000 euro tilbage.

Sleiman skrev selv en kryptisk besked på sin Instagram-profil tidligere på måneden, der meget vel kan have noget at gøre med søgsmålet mod Tekashi 6ix9ine.

- Jeg ved jeg har været stille længe. Der ikke noget Jeg vil mere end dele mine sange med jer. Men der er bare mange forhindringer. Jeg håber det løser sig og jeg kan dele det jeg har med jer, skriver Sleiman til et billede den 3. april.

Artiklen fortsætter efter billedet

null

Rapperen Sleiman brød igennem på den danske musikscene tilbage i 2016.

Han står blandt andet bag hits som "Bomaye" og "Don Diego".

null

Sponsoreret indhold