Kendte4. november 2021

Dakota Johnson raser mod cancel-kultur: - Fucking nedtur

Skuespillerinden er rimelig træt at, at Hollywoodstjerner falder på stribe – og bliver såkaldt ”aflyst”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega783796_027.jpg
 Foto: MEGA

Folk har lov til at ændre sig og blive klogere.

Sådan lyder budskabet i grove træk fra den 32-årige Fifty Shades of Grey”-stjerne, Dakota Johnson, der har arbejdet sammen med både Johnny Depp, Shia LaBeouf og Armie Hammer.

En stor sorg

Fælles for hendes mandlige medspillere er, at de alle tre for ganske nyligt har set deres respektive karrierer styrte i grus.

I et interview med ”The Hollywood Reporter” kalder hun selve cancel-kulturen i industrien for en ”kæmpe overreaktion”. Johnson, der arbejdede sammen med Johnny Depp på filmen ”Black Mass” i 2015, Shia LaBeouf i ”The Peanut Butter Falcon” i 2019 og Armie Hammer i gyseren ”Wounds” samme år, fortæller til filmmediet:

- Jeg har aldrig selv oplevet noget (grænseoverskridende red.) fra nogen af de mennesker. Det var en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med dem, og jeg føler en stor sorg over at have mistet store kunstnere. Det er trist for de mennesker, der har haft brug for hjælp, men som ikke har fået det i tide. For alle, der er blevet sårede. Det er bare virkeligt trist.

- Jeg er virkelig overbevist om, at folk kan ændre sig. Jeg bliver ved at tro på menneskers evne til at forandre og udvikle sig og få hjælp. Jeg mener bestemt, at der sker en kæmpe overreaktion i øjeblikket.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega477874_012.jpg
 Foto: MEGA

Johnson arbejdede sammen med LaBeouf i 2019. Her til premiere sammen med netop den i dag udskældte stjerne og deres medspiller i "The Peanut Butter Falcon", Zack Gottsagen, i midten. (Foto: MEGA)

Dakota Johnson fortæller videre, hvordan hun betragter filmstudier som sakkende bagud. Og understreger desuden, at hun sagtens vil anerkende, at Hollywood mangler diversitet. Selv er hun nærmest vokset op på filmstudierne i L.A. som datter af Don Johnson og Melanie Griffith.

- Men ja, cancel-kulturen er fucking nedtur. Jeg hader det udtryk, slutter hun.

Aflyste projekter på stribe

De tre ”aflyste” skuespillere hvis mere eller mindre ødelagte karrierer, hun begræder, er alle inden for den seneste tid blevet fyret fra produktioner på baggrund af forskelligartede anklager.

Johnny Depp har været igennem en langtrukken retssag, efter han eks Amber Heard som bekendt beskyldte ham for partnervold for fire år siden. Hans blakkede ry og de mange alvorlige anklager resulterede i, at han blandt andet måtte opgive sin rolle i ”Fantastic Beasts 3”. Den er i stedet gået til vores egen verdensstjerne, Mads Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/upiphotostwo402713.jpg
 Foto: MEGA

Johnson og Depp arbejdede sammen i 2015 (Foto: MEGA)

Shia LaBeuof endte ligeledes i stormvejr, da hans tidligere partner – kunstneren FKA Twigs – beskyldte ham for at have været fysisk og følelsesmæssigt voldelig overfor hende.

Johnsons tredje tidligere medspiller, Armie Hammer, har på under et år set sin karriere gå op i røg på baggrund af hårrejsende beskyldninger om både kannibalisme, voldtægtsfantasier og blodige overgreb på flere kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega729470_046.jpg
 Foto: MEGA

"Fifty Shades"-stjernen afslører, at hun har fået set en masse "Squid Game" med kæresten på det seneste. I deres nye, fælles Malibu-hjem, som ses her (Foto: MEGA)

På Dakota Johnsons egen banehalvdel ser tingene langt mere fredelige og lykkelige ud.

Tidligere i år flyttede hun ind i et palæ i Malibu med sin nye kærlighed, Coldplay-forsangeren Chris Martin. Hun nævner dog intet om sit venskab til hans ekskone Gwenyth Paltrow i Hollywood Reporter-interviewet.

De to hænger stadig jævnligt ud sammen – på trods af den lettere akavede kærlighedskonstellation. Senest ved et Gucci-modeshow tirsdag aften.

Sponsoreret indhold