Kendte27. april 2024

Courteney Cox afslører: Brød forlovelsen til parterapi

Johnny McDaid droppede Courteney Cox, mens parret sad sammen til terapi for at fremme forholdet
Courteney Cox og Johnny McDaid på vej til talkhow i Los Angeles en februardag i 2023.
Courteney Cox og Johnny McDaid på vej til talkhow i Los Angeles en februardag i 2023.
 Foto: RB/MediaPunch/IPx

LÆS OGSÅ: Courteney Cox fotograferet for første gang siden Matthew Perrys tragiske dødsfald

Hvor parterapi for nogle forhold er en god hjælp til at kommunikere og udvikle sig sammen, betød det for Courteney Cox, at hendes forlovelse blev brudt. Det afslører "Venner"-stjernen ifølge Daily Mail.

Forholdet til Snow Patrol-sangeren Johnny McDaid endte nemlig, da parret sad midt i en parterapitime sammen for fem år siden. Faktisk var det kun et minut inde, at hitmageren smed bomben og droppede skuespillerinden.

– Jeg var bare sådan "hvad?". Vi var forlovede, og jeg var så chokeret. Jeg følte så meget smerte. Samtidig kan jeg ikke lide overraskelser, siger Courteney Cox i podcasten "Minnie Questions".

– Men han er et fantastisk menneske, så han prøvede ikke at overraske mig. Han havde det bare så skidt i forholdet.

Efterfølgende har parret fundet melodien igen – dog uden at forlove sig. Nu er de kærester, og pausen gjorde godt for Courteney, fortæller hun.

– Jeg er så taknemmelig for det brud, for da vi fandt sammen igen, var det et helt andet forhold. Men også fordi det virkelig lærte mig, hvordan jeg opererer i verden. Hvilke ting fra barndommen var det, jeg fortrængte?

– Det at blive beundret af mænd. Ting, jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle give slip på i et forhold. Ikke at tage ting så personligt. Mine egne grænser. Jeg gik slet og ret ind i mig selv, og jeg havde en fantastisk terapeut.

Courteney Cox og Johnny McDaid blev introduceret af deres fælles ven Ed Sheeran i 2013.

Sponsoreret indhold