Country-stjerne skudt og dræbt ved et uheld under musikvideoindspilning

Justin Carter blev 35 år.

Justin Carter blev 35 år.

Foto: YouTube

Den amerikanske country-sanger Justin Carter døde tidligere på ugen under indspilningerne til sin nye musikvideo.

Han blev ved et uheld skudt med en pistol, der bare skulle have været en rekvisit i musikvideoen. Det skriver ABC13.

Justin Carter var en country-musiker, der var på vej op i hjemlandet USA. Det var meningen, at han skulle have været på turné senere på måneden over hele USA. 

Kort før sin død udgav han også en ny single, "Love affair". 

Justin Carters mor, Cindy McClellan, fortæller i et interview, at Justin døde, da en pistol, han havde i sin lomme, gik af ved et uheld og ramte ham i øjet.

- Han var en vidunderlig sanger. Han havde stemmen, han var hele pakken, og nu prøver vi bare på mindes ham, fortæller moren i et interview med Fox News

Søndag delte Justin Carters Instagram-profil et billede af den afdøde musiker, hvor hans fans blev bedt om at have hans familie i tankerne.

Artiklen fortsætter efter billedet

- Hav Justins familie i jeres tanker, og giv dem fred i denne hårde tid. Justin er ikke længere iblandt os. Han vil blive savnet af alle, står der ved billedet. 

- Han var altid fuld af glæde og grin, og han var elsket af mange mennesker. Justin elskede alle sine fans og deres støtte. Justin elskede jer alle, står der yderligere i Instagram-opslaget. 

Justin Carter voksede op i Texas, hvor han altid lyttede til countrymusik.

Hans favoritter var blandt andet Garth Brooks og Clay Walker.

Kort tid inden sin død havde han skrevet pladekontrakt med Triple Threat Management, og han blev spået en lysende fremtid på den amerikanske musikscene.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close