Kendte22. april 2020

Cole Sprouse taler ud om utroskabsrygter: Er det slut med Lili Reinhart?

"Riverdale"-stjernen er træt af at tale om sit privatliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10146743fe.jpg
 Foto: MEGA

"Riverdale"-stjernerne Lili Reinhart og Cole Sprouse har alle dage værnet om deres privatliv, og det er kun yderst sjældent, de udtaler sig om deres parforhold.

I sommer gik der rygter om, at det unge kendispar var gået fra hinanden, og efterfølgende kom de begge med nogle kryptiske udmelding, der hverken be- eller afkræftede et brud.

Nu bliver der så hældt yderligere benzin på bålet om, hvorvidt 27-årige Sprouse og 23-årige Reinhart stadig danner par eller ej.

Modellen Kaia Gerber, der er datter af supermodellen Cindy Crawford, har nemlig figureret i Sprouses Instagram stories - og spørgsmålet er så, om han enten har fundet en ny, eller om han er Lili Reinhart utro med kendisdatteren.

De spekulationer finder Cole Sprouse sig ikke i, og han kom derfor med en barsk besked på sin Instagram story:

- Jeg tolererer mange rygter og bagtaleri fra folk online, som hævder, de er mine fans. Fans, som føler de er berettigede til mit privatlig, fordi jeg aldrig deler det. Men at angribe mine venner, ubegrundede anklager, lække min adresse og sende dødstrusler er alt sammen vanvid og fanatisme. Vælg medmenneskelighed, og stop med at være en klovn, skriver han på sin Instagram story.

- Da jeg først trådte ind i et offentlig parfohold, så var det en af de forventede konsekvenser. Og mens jeg aldrig har haft til hensigt at dele mit privatliv med den glubske horde, så står det klart, at min mådehold har tilladt, at de skubber deres egen dagsorden ned over mine vaner og min livsstil, lyder det ydereligere, hvortil han til sidst slår fast:

- For at konkludere, kan i rende mig i røven.

Selvom Sprouse altså beder sine mange følgere om at slappe af, så har årvågne fans bemærket, at Lili Reinhart og store dele af hendes familie ikke længere følger Cole Sprouse på Instagram.

For at føje yderligere til rygter om brud har Lili også slettet alle billeder af Cole på sin Instagram.

Sponsoreret indhold