Kendte 9. juni 2020

Cole Sprouse atter set sammen med 10 år yngre model

"Riverdale"-stjernen demonstrerede sammen med den 10 år yngre model Kaia Gerber
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Modellen Kaia Gerber, der er datter af supermodellen Cindy Crawford, har ofte figureret i Cole Sprouses Instagram stories, og det har naturligvis affødt rygter om, hvorvidt de har en romantisk relation. 

Den 27-årige "Riverdale"-stjerne har før talt ud om forholdet til Kaia Gerber, og nu er der så dukket billeder op af de to sammen, der yderligere fyrer op under rygterne om, at de danner par. 

Søndag eftermiddag gik den 18-årige model og den 27-årige skuespiller sammen i en Black Lives Matter-demonstration i Los Angeles. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

Bag maskerne gemmer Kaia Gerber og Cole Sprouse sig. Foto: MEGA

Med sig havde de også "Riverdale"-kollegaen Madelaine Petsch og skuespil-kollegaerne Eiza Gonzalez og Margaret Qualley. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: MEGA

Cole Sprouse blev for lidt over en uge siden anholdt under en Black Lives Matter-demonstration i Santa Monica, men søndag var han atter på gaden igen. Foto: MEGA

Rygterne om, at Cole Sprouse nu danner par med Kaia Gerber har svirret længe, og på sin Instagram story har han på sin egen kryptiske måde kommenteret dem

- Jeg tolererer mange rygter og bagtaleri fra folk online, som hævder, de er mine fans. Fans, som føler de er berettigede til mit privatliv, fordi jeg aldrig deler det. Men at angribe mine venner, ubegrundede anklager, lække min adresse og sende dødstrusler er alt sammen vanvid og fanatisme. Vælg medmenneskelighed, og stop med at være en klovn, skrev han på sin Instagram story i april. 

- Da jeg først trådte ind i et offentlig parforhold, så var det en af de forventede konsekvenser. Og mens jeg aldrig har haft til hensigt at dele mit privatliv med den glubske horde, så står det klart, at min mådehold har tilladt, at de skubber deres egen dagsorden ned over mine vaner og min livsstil, lød det ydereligere, hvortil han til sidst slog fast: 

- For at konkludere, kan i rende mig i røven. 

Sponsoreret indhold