Coco Austin ammer sin femårige datter: - Hun elsker stadig mine bryster

Foto: Instagram, Coco Austin

- Det er et vigtigt forbindelsesøjeblik for mor og barn, forklarer nøgenmodellen Coco Austin, der cirka en gang om året starter en forargelsesbølge uden lige med et interview om hendes vane med at amme sin datter Chanel – til trods for at pigen er fyldt fem år.

Selvom den 42-årige mor fra Los Angeles forklarer i et eksklusivt interview med US Weekly, at hendes datter spiser både steaks og hamburgers, så er hun altså også ”klar på en snack i ny og næ”.

- Hun elsker stadig mine bryster, lyder det fra Austin, som desuden siger:

- Hvorfor dog tage den glæde fra hende? Hvis hun ikke vil have det, all right, det er der, man stopper. Men jeg kommer ikke til bare at sige nej.

Artiklen fortsætter: 

Nicole \

Nicole "Coco" Austin er ikke bange for at lægge sig ud med morpolitiet. Hendes lille datter får både lov at se gyserfilm og være længe oppe. (Foto: MEGA)

Coco Austin er kendt som Playboy-model, men hendes stjernestatus fik et nøk op, da hun i 2002 giftede sig med rapperen Ice-T. Sammen har de medvirket over flere år i eget realityprogram ”Ice Loves Coco”.

Anderledes opdragelse

Datteren Chanel Nicolie Marrow er deres eneste barn. Og udover at bestemme om måltiderne skal bestå af mælk fra mors bryster eller af en god bøf, så har hun også en del at skulle have sagt om sovepladser i familiens hjem.

Hun sover for eksempel meget gerne i forældrenes seng.

- Vi kalder det vores familieseng. Der ligger Chanel og alle vores fire hunde også, fortæller modellen.

Austin og hendes 63-årige husbond kan af samme grund ikke rigtig være spontane i deres parforhold længere, forklarer hun.

- Men vi har dog bestemte dage, hvor vi har sengen for os selv til lidt alenetid.

Se hele interviewet herunder: 

Også sengetider for femårige ser anderledes ude hjemme hos kendisfamilien.

- Vi er mere til aftenaktiviteter. Folk må forstå, at vi arbejder med nogle andre tider. Sommetider er jeg på job indtil klokken to om natten. Når Ice T er på tour, er han færdig omkring midnat. Så vi opererer på en anden måde. Chanel vågner for eksempel klokken 11 om formiddagen, siger Coco, som dog understreger, at den nok ikke bliver ved med at gå.

Lille Chanel skal nemlig snart begynde i skole.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close