Kendte 16. marts 2020

Nøgenmodel ammer sit 4-årige barn: Nu raser debatten

Coco Austin har ingen planer om at stoppe amningen, selvom datteren nu er fire år
Foto: MEGA

Coco Austin, model og kone til den amerikanske rapper Ice-T, kunne fredag vise et billede frem af sig selv og datteren. Et billede, der har sat gang i en heftig Instagram-debat.

Den 40-årige mor kan på billedet ses amme datteren, den fireårige Chanel. 

- I en tid, hvor verden føles som om, den er ved at gå under, så skal du sige så meget kærlighed ind, som du kan, skriver Coco til sit billede. 

- Jeg ved, at mødrene derude vil sætte pris på det her billede! Jeg har fået en masse ros i ammemiljøet, og jeg får en masse mails fra kvinder/mødre, der sætter pris på, at jeg belyser det her emne. 

Og ammeglæden har taget om sig for Coco Austin, der blandt andet har planer om at skrive og dele meget mere om, hvordan det er at amme et større barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg skriver en babyblog om min rejse med Chanel, og snart vil jeg skrive om, hvordan det er at blive ved med at amme en 4-årig. Jeg får masser anmodninger om at fortælle om det her. 

For mor og datter handler amningen ikke længere så meget om mad og næring, men i højere grad om hyggen ved ammesituationen. Chanel spiser nemlig en masse andet mad end det, hun får fra sin mor. Det understreger Coco Austin i sit opslag.

- På det her punkt i amningen er det bare for komfort, og tro mig, pigen elsker kød, så det er altså ikke, fordi hun ikke spiser rigtig mad. Tak til alle for at forstå mit synspunkt.

Men det er bestemt ikke alle, der synes, at Coco Austins amning er noget at fejre. 

- Ingen vil sætte pris det her, er der blandt andet en følger, der skriver, mens flere andre følgere mener, at barnet er for gammelt, hvis det selv kan bede om at få lov til at amme, eller når det har fået tænder.

- Begynder at tro, at HUN vil amme mere end Chanel, skriver en anden følger.

Se billedet af Coco Austin og datteren her: 

Sponsoreret indhold