Christophers kæreste bliver vært på TV 2

28-årige Cecilie Haugaard fra Odense arbejder som model i hele verden – og nu springer hun tilmed ud som TV 2-vært.

28-årige Cecilie Haugaard fra Odense arbejder som model i hele verden – og nu springer hun tilmed ud som TV 2-vært.

(Foto: Peter Grosen)

Hun er både supermodel, instagram-stjerne og influencer. Og så har hun også lige en Master i Psykologi og en Master i Business Economics.

Nu kan Cecilie Haugaard, 28, så føje endnu en titel til sit imponerende CV.

Den smukke kvinde springer nemlig ud som TV-vært på TV 2. Til efteråret skal hun således styre slagets gang, når TV 2 blænder op for en ny sæson af ”Danmark har talent”.

- Hold nu op, hvor er jeg kommet på dybt vand her, men hvor har jeg optur over det, skriver en spændt Cecilie på sin instagram-profil og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

Christopher, 27, og hans forlovede Cecilie Haugaard, 28, fotograferet under Copenhagen Fashion Week i januar.

Cecilie Haugaard danner privat par med Christopher. Foto: Dan Mariegaard 

- Jeg er dybt taknemmelig for muligheden, spændt på udfordringen og jeg går ydmygt til opgaven. Jeg håber på, jeg kan være med til at skabe god energi og masser af grin sammen med hele holdet og alle de seje talenter, som er så modige at stille op.

Cecilie Haugaard, der privat danner par med Christopher, kommer dog ikke til at styre showet helt alene. Hun får nemlig følgeskab af YouTuberen Rasmus Brohave, 21.

Han har også delt nyheden på sin egen instagram-profil, hvor han fredag aften skrev:

- Hvis nogen dengang fortalte 14-årige Rasmus, at han en dag vil blive tilbudt at være vært på et af de største underholdningsprogrammer i Danmark, ville han aldrig nogensinde tro det. Det her er en drengedrøm for mig, og så er det ovenikøbet i selskab med @cillemouse.

- Jeg har enormt stor respekt for de tidligere værter, så det bliver en kæmpe udfordring at føre det videre. Vi er nervøse og spændte, men vi lover at gøre os umage. Du kan stadig nå at tilmelde dig audition, som vi optager i maj. Vi ses i fjernsynet på TV 2 til august!, skriver den spændte YouTuber og kommende ”Danmark har talent”-vært.

"Danmark har talent" sendes til efteråret.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close