Christopher ville droppe megahit: "Jeg skrev det jo bare for sjov"

(Foto: Dan Mariegaard)

Det svarer nok lidt til, hvis Aqua pludselig droppede at spille "Barbie Girl" til en koncert. Det dur bare ikke. Og sådan er det efterhånden med sangeren Christophers hit "First Like".

Det fik han for alvor at mærke for nyligt, da han pillede sangen ud af setlisten og droppede at spille den. Det fortæller han til dr.dk

- Da jeg spillede på Jelling Musikfestival for nyligt, havde jeg pillet 'First Like' ud af settet for at gøre plads til nogle nye numre. Det er jo en rigtig publikums-pleaser, men den hang ikke så godt sammen med de andre sange, siger 27-årige Christopher til mediet. 

Artiklen fortsætter under billedet

"First Like" er tilbage på setlisten (foto: Peter Grosen) 

Christopher kom dog ret hurtigt på andre tanker. 

- Da vi havde spillet koncerten, kunne jeg mærke, at folk savnede den - og jeg hader også selv at stå til en koncert og vente på det dér gamle hit, der så aldrig kommer. Det kan godt være, jeg ikke selv synes, den er så 'sej', men man skal jo kende og forkæle sit publikum - så nu er 'First Like' med igen, siger han til dr.dk. 

Oprindeligt var sangen bare én, Christopher skrev for sjov, da han skulle medvirke i "Natholdet". Teksten er blot en god blanding af vilde og sjove kommentarer, fans har efterladt i kommentarfeltet på sangerens Instagram-profil. 

Christopher er for nyligt blevet gift med modellen Cecilie Haugaard. På årets første sommerdag, lørdag d. 1. juni, sagde de to ja til hinanden i smukke omgivelser i Nordsjælland. 

Cecilie Haugaard og Christopher strålede om kap til deres bryllup.

Christopher og Cecilie strålede om kap med solen på deres store dag (foto: MEGA) 

De to har tidligere fortalt om den famøse første gang, hvor de mødte hinanden under SPOT Festivalen i Aarhus i foråret 2014. 

Dengang havde Cecilie en anden kæreste, men da de to mødte hinanden i Tisvilde i sommeren 2014 - og derfra så de to turtelduer sig ikke tilbage. 

Samme sted hvor de fik kærestetitel på, var også stedet, der dannede rammen om frieriet.

3. september 2018 delte Cille et foto fra Tisvilde, hvor hun forelsket sad i skødet på Christopher. Til billedet afslørede modellen, at han havde været på knæ.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close