Kendte15. maj 2024

Christopher Kjær har formøblet millionformuen

Underskud år efter år er oftere reglen end undtagelsen, når Christopher Kjær - søn af Janni Spies og Christian Kjær - leger forretningsmand
Christopher Kjær - med med sin mor Janni Spies - har indtil nu udelukkende oplevet nederlag som forretningsmand.
Christopher Kjær - med med sin mor Janni Spies - har indtil nu udelukkende oplevet nederlag som forretningsmand.
 Foto: JESPER SUNESEN

LÆS OGSÅ: Christian Kjær stævnet af sønnen

Christopher Kjær er som søn af Janni Spies og Christian Kjær vokset op med en guldske i munden. Og 27-årige Christopher har endnu ikke vist tegn på, at han er i stand til at forsørge sig selv.

Pengene fosser nemlig ud af de selskaber, han har stiftet.

Anpartsselskabet Moodbooster ejes af rigmandssønnen og fungerer dels som et holdingselskab, dels som et investeringsselskab. Moodbooster har tabt selskabskapitalen og bærer nu rundt på en egenkapital, der lyder på minus 3,5 millioner kroner.

Takket være finansielle indtægter kom Moodbooster ud af 2023 med et overskud på 352.000 kroner, men det er peanuts i forhold til den gæld på 3,5 millioner kroner, der skal afvikles.

Det ser ikke lysere ud i Christopher Kjærs CKJ Equity Invest ApS.

Her har der været underskud så langt øjet rækker - det vil sige i samtlige de fem år, firmaet har eksisteret.

Senest, i 2023, tabte CKJ Equity Invest halvanden million kroner, og nu er egenkapitalen minus 8,8 millioner kroner.

I det nystiftede firma KP og CKJ ApS, som Christopher ejer sammen med vennen Alexander Krøjgaard Petersen, blev der i sidste halvår af 2023 skabt et underskud på over 70.000 kroner. Firmaet begår sig i ejendomsbranchen.

Christopher Kjær overtalte på et tidspunkt sin mor, Janni Spies, til at investere i firmaet Gameboks, som han ejer 20 procent af. Det var et firma, der skulle sælge trækufferter med skærm og ledninger til gamer-folket. Det endte med ingenting, investeringerne var tabt, og selskabet bag blev i 2022 taget under konkursbehandling af retten i Helsingør.

Selvfølgelig har Christopher Kjær også investeret i en natklub, og han ejer en tredjedel af A R C H Copenhagen. Et blik på de seneste regnskabstal kræver en drink eller to.

De seneste tre regnskabsår, 2020, 21 og 22, har der været underskud på mellem 1,8 millioner og to millioner kroner om året.

Med A R C H Copenhagens egenkapital på minus 1,9 millioner kroner i 2022 står det også skidt til på dansegulvet.

Et opslag på Tinglysningen afslører, at Christopher hæfter for et kreditforeningslån på 9.585.000 kroner.

Nordea Kredit har taget pant i Christophers villa i Hellerup. Ejendommen overtog han efter sin søster Michala for 12 millioner kroner og hun købte den for under 6,4 millioner kroner af søskendeparrets mor Janni Spies.

Sponsoreret indhold