Kendte16. januar 2023

Christiane er blevet bortført: På polterabend med veninderne

Tidligere tv-skønhed Christiane Schaumburg-Müller har skudt sin polterabend i gang – og den foregår naturligvis ikke på dansk jord
Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller er blevet bortført.
 Foto: Gregers Overvad

Er det bryllupsklokkerne, man kan høre i det fjerne?

Noget tyder i hvert fald på, at der ikke er længe til, at Christiane Schaumburg-Müller siger ja til at leve i medgang og overflod med rigmand Daniel Åxman.

For i en story på Instagram har ChriChri-chefredaktricen netop afsløret, at syv af hendes bedste veninder, der blandt andre tæller musicalstjerne Julie Steincke, søster Rikke, fitnessguru Frida Hallqvist og danser Karina Sanchez, netop har bortført hende.

Vi må formode, at de syv brudnappere har sat kursen ud af landet, da de sidst er set i lufthavnen.

Et andet spor er selvfølgelig, at Christiane har prydet sin story med en fly-emoji. Til billedet skriver hun:

"Kære Insta. Ses om et par dage. Jeg er blevet kidnappet af disse dejlige damer".

Alle otte damer bærer den samme lilla flyverdragt på billedet, der er taget foran et teksten ”the journey’s on” bøjet i neon.

Det kommer nok bagpå de færreste, at Christianes polterabend foregår udenlands. Siden hun i begyndelsen af 2020 fik Daniel på krogen, har hun nærmest været mere ude end hjemme.

Det var da også på en rejse til Den Dominikanske Republik, Åxman faldt på knæ og friede til sin hjertenskær.

Da Christiane sidste år rundede 40, var der udover gaveregn dømt fødselsdagsweekend i Lapland med hendes ti bedste venner.

Hvor brylluppet kommer til at stå, vides endnu ikke. Men det er vist sikkert som amen i kirken, at der ikke vil blive sparet på noget.

Sponsoreret indhold