Kendte16. marts 2023

Christian Kjær og Susan Astani: Derfor har de solgt det hele

Multimilliardærens hustru Susan Astani forklarer nu, hvorfor de kapper de sidste bånd til Danmark
Susan Astani og Christian Kjær
Christian Kjær og Susan Astani forklarer nu hussalg.
 Foto: Birger Storm

Tirsdag kunne SE og HØR fortælle, at multimilliardæren Christian Kjær og hans hustru Susan Astani havde solgt den sidste ejendom, parret havde tilbage i det nordsjællandske.

Ejendommen blev solgt til ni millioner kroner, viser tinglysningen.

Susan Astani har overfor B.T. nu forklaret, hvorfor parret, der for flere år siden flyttede til Schweiz, sælger den sidste tilknytning til det nordsjællandske.

Og ifølge Susan Astani er det den danske lovgivning, der tvinger parret til at sælge.

- Jeg forstår egentligt ikke reglerne, for hver gang vi sælger, så tager vi jo pengene ud af Danmark. Jeg forstår ikke fornuften i, at de hellere vil have, vi gør det. Men vi gør, hvad de kræver.

Advokat har overfor B.T. forklaret, at det dog er muligt, at beholde sin bolig, selv om man bor i udlandet. Man er dog fuldt skattepligtig i landet, hvor den private ejendom befinder sig, lyder forklaringen - og det er parret tilsyneladende ikke interesseret.

Ifølge Susan Astani er det faktisk dejligt, at de nu ikke længere behøver at tænke på det. De er nemlig kommet videre, har hun forklaret til mediet.

Parret flyttede ud af landet i 2019, da Christian Kjær havde fået en dom på 30 dages betinget fængsel og en bøde på 10.000 kroner for en hændelse, der skete under et cykelløb i august 2018.

I 2021 solgte de deres store ejendom ved Sandbjerggaard for over 50 millioner kroner. Og nu har de altså sagt farvel til endnu en ejendom på dansk jord.

Sponsoreret indhold