Kendte17. maj 2023

Christian Degn viser drømmeboligen frem: Her skal han bo

Christian Degn og hans lille familie har endelig fundet den bolig, de snart kan kalde deres hjem i Randers
Christian Degn frygtede, at han ikke kunne få opfyldt sin drøm om at blive far. Nu er han og kæresten Trine forældre til sønnen Vagn.
Christian Degn og hustruen Trine Johst Vammen har fundet drømmeboligen.
 Foto: Dan Mariegaard

I februar kunne tv-vært Christian Degn fortælle, at han og hustruen Trine Johst Vammen havde taget en stor beslutning. De solgte deres lejlighed på Vesterbro til fordel for Randers.

Dengang havde de dog endnu ikke fundet drømmeboligen, men med hjælp fra Instagram og Facebook har de nu forelsket sig i en bevaringsværdig patriciervilla.

Det skriver Cristian Degn på Instagram.

– Vi er faldet totalt for en bevaringsværdig patriciervilla fra 1919. På knap 250 kvm – med kilometervis af udsigt over Gudenåen. Vi er SÅ mega glade!, skriver Degn.

Christian Degn afslører også, at der er tale om en af hans "all time yndlingsadresser" i hjembyen Randers.

Perlen ligger nemlig i gåafstand til centrum, restauranter, banegård, stadion, skole og parker.

Boligen har kostet familien 6,5 millioner kroner, og selv om det for nogle lyder dyrt for en bolig i Randers, så understreger den tidligere "Hammerslag"-vært, at det altså er i et område, hvor der også er et andet hus til salg for 12 millioner kroner.

– Det er bare et fedt kvarter! Og sat i relief startede vi med at søge hus på det centrale Amager. Dengang var det eneste, vi kunne finde i samme prisleje et faldefærdigt hus, der ifølge mægleren stod til nedrivning.
Så vi synes, det her og Randers er et kæmpe “JA-TAK TILBUD”. Som de siger lokalt, skriver han i opslaget på Instagram.

Familien flytter først ind 1. juli, så indtil videre må vi nøjes med billedet af huset ude fra, inden Degn, hans hustru og deres lille søn Vagn kan gøre huset til deres eget.

Sponsoreret indhold