Kendte21. februar 2023 (opd. 21. februar 2023)

Christian Degn sælger lejligheden: Klar til sit jyske eventyr

Er kommet fornuftigt ud af sin lejlighed i København - nu venter Randers forude
Flyttekasserne er pakket, og lejligheden er solgt efter et rigtigt flot hammerslag.
Flyttekasserne er pakket, og lejligheden er solgt efter et rigtigt flot hammerslag.
 Foto: Dan Mariegaard

SENESTE: Artikel er justeret, da der i den første version ikke var taget højde for, at Christian Degn har købt sin lejlighed ad to omgange. Først sammen med et familiemedlem og herefter i en familieoverdragelse. Den potentielle gevinst er derfor noget mindre, end vi først skrev

LÆS OGSÅ: Dansk sportslegende køber "sandslot"

Når 43-årige Christian Degn snart slår rødder i Randers, bliver det med et på papiret pænt overskud i bagagen.

Tv-værten kan nemlig glæde sig, efter det officielle hammerslag for hans nu tidligere lejlighed på Vesterbro i København netop er faldet.

I dag blev salget således tinglyst. Og her kan man se, at Christian Degn har fået 4,35 millioner kroner for lejligheden.

Den købte han ad to omgange. Først for lidt over en million kroner for en halvpart i lejligheden, der ifølge boligdata blev solgt for lidt over to millioner kroner. Den anden del købte et nærtstående familiemedlem dengang.

Senere overtog Christian Degn så hele lejligheden fra famliemedlemmet for det samme beløb plus en smule ekstra i markedsværiden. Altså ifølge tinglysningen tæt på 2,5 millioner kroner. Eller ganske tæt på to millioner kroner mindre end han nu har fået for lejligheden.

Regnestykket kan naturligvis snyde, da der kan være investeret i boligen undervejs. Men alt tyder altså på, han har en startkapitel med sig, når der skal findes bolig i det jyske sammen med sin forlovede, Trine Johst Vammen.

Gevinsten kunne dog være betydeligt større. For da lejligheden sidste sommer blev sat til salg, var prisen over en million kroner højere, som det desværre ikke lykkedes at få hjem.

Og Degn har travlt. Den nye ejer overtager nemlig lejligheden 1. marts.

Forleden kunne Degn og resten af familien da også afsløre, at de er i fuld gang med at pakke.

- Vi har solgt lejligheden på Vesterbro i København og søger nu et nyt hjem i Randers, skrev Christian Degn dengang på Instagram.

Egentlig var det meningen, at parret ville flytte til Amager, men boligpriserne har fået dem til at rykke vestpå.

– Så er der jo Randers, hvor vi begge har familie og venner!

- Tilmed en flot by med masser af smuk natur – og endnu sødere mennesker. Og noget billigere boliger, jubler Christian Degn.

Du kan læse mere om deres jyske eventyr her.

Sponsoreret indhold