Kendte20. januar 2023 (opd. 21. februar 2023)

Christian Degn: Jagter bolig i Jylland

Den tårnhøje TV 2-vært vil tilbage til rødderne sammen med sin kommende kone og søn.
Christian Degn
Christian Degn og hans forlovede, Trine, leder efter deres drømmehus i Randers.
 Foto: Søren Lamberth

LÆS OGSÅ: Det fik Christian Degn for lejligheden

Hvis alting går vel, så er København snart fortid for 43-årige Christian Degn. Han er nemlig på boligjagt i Jylland til ham, hans forlovede og deres søn.

– Vi har solgt lejligheden på Vesterbro i København og søger nu et nyt hjem i Randers, skriver Christian Degn på Instagram.

Egentlig var det meningen, at parret ville flytte til Amager, men boligpriserne har fået dem til at rykke vestpå.

– Så er der jo Randers, hvor vi begge har familie og venner!

- Tilmed en flot by med masser af smuk natur – og endnu sødere mennesker. Og noget billigere boliger, jubler Christian Degn.

Han er selv vokset op i den midtjyske by, der er Danmarks sjettestørste. Det samme er hans forlovede, Trine. Og nu ser det også ud til, at deres søn Vagn får samme rødder. De begynder med at bo til leje, men drømmer om at finde deres eget hus.

– Vagn vil gerne være tæt på skole og legekammerater. Trine vil gerne være tæt på E45, så hun kan komme på job. Og jeg drømmer om en fed udsigt – f.eks. Gudenåen og byen, lyder kravene fra Degn og familien.

De har været rundt hos de lokale mæglere, men de har ikke haft drømmehuset, som gerne må være 170 kvm og nok også gerne med højt til loftet, så Degn ikke skal dukke nakken, når han bevæger sig rundt.

Sponsoreret indhold