Chrissy Teigen til tv-vært: Hvorfor kigger du på mine bryster?

John Legend og Chrissy Teigen spadserer med deres datter Luna på en ferie i Italien

Video: Mega

Chrissy Teigen er bestemt ikke generet, når det kommer til at vise kroppen frem på Instagram. Derfor synes hun også, det er svært underholdende, når andre kendisser lurer på hendes billeder. 

Mandag fangede den 34-årige model og kogebogsforfatter nemlig Fox News-værten Jeanine Pirro i at kigge på hendes billeder. 

Den 69-årige Fox-vært delte et billede af sig selv søndag iklædt maske, mens hun var ude og spise med nogle venner, og på bordet ligger hendes tændte telefon. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Bærer min maske ude øst på, skriver Jeanine til billedet, men det er altså hverken masken eller Jeanine, der har fanget Chrissys opmærksomhed. 

Modellen har nemlig nærstuderet billedet godt og grundigt og spottet, hvad Fox-værten har siddet og set på med sin telefon. 

Zoomer man ind på billedet af Jeanine kan man nemlig spotte et billede, som Chrissy for nyligt delte med sine følgere, hvor hun viser sine nyrenoverede bryster frem - og ikke mindst en solbrændthed, der må have gjort av av.

- Jeanine, hvorfor er mine bryster på din telefon?, lyder det fra Chrissy på Twitter. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Chrissy Teigen på Fox News-værtens telefon. (Foto: Twitter / Instagram)

Fox-værten er ikke kommet med en forklaring efterfølgende, men det har i hvert fald fået adskillige Twitter-bruger i godt humør.

- Det her tweet er min nye bedste ven, skriver en Twitter-bruger. 

Chrissy Teigen nyder i disse dage en familieferie med manden og musikeren John Legend. 

Parrets to børn, Miles og Luna, er også med på turen, der blandt andet har inkluderet yacht-ture og fyrværkeri. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close