Kendte6. juli 2020

Chrissy Teigen viser solskoldede bryster frem efter operation

Det er kun en måned siden, at den 34-årige model Chrissy Teigen sagde farvel til sine silikoneimplantater. Nu viser hun brysterne frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chrissy_teigen_artikel.jpg
 Foto: MEGA

For godt en måned siden, kunne den 34-årige model og musiker-kone Chrissy Teigen afsløre, at det var blevet tid til at sige farvel til sine silikoneimplantater efter mere end ti år.

Siden har brysterne været lidt mere skjult end normalt, men nu har både hun og brysterne været ude at nyde det gode vejr.

Det afslører et nyt billede på hendes Instagram-profil, der viser, at solen har bagt lige rigeligt på frontpartiet.

- Før I spørger, så havde jeg det på!!, skriver hun til billedet og lader sine følgere vide, at der altså var solcreme på huden, inden hun lagde sig ud i solstrålerne.

Udover at vise en flot, rød kulør, så er det også det første billede af stjernens bryster efter operationen, og det er også tydeligt at se arret, der er lavet, under det ene af brysterne.

https://imgix.seoghoer.dk/chrissy_teigen.jpg
 Foto: MEGA

Av, av! Foto: Instagram

Årsagen til, at stjernen ønskede sine implantater væk var, fordi hun drømte om igen bare at kunne lukke sine kjoler, og ligge på maven uden smerter.

Den 34-årige stjerne, der er gift med musikeren John Legend kunne kort tid efter operationen fortælle, at det hele var gået som planlagt.

Sponsoreret indhold