Kendte9. november 2021

Chris Pratt ville hylde hustruen men endte i shitstorm: - Jeg har det ad helvede til

Til trods for der var en god mening bag er det ikke altid nemt at have en stemme på de sociale platforme. Det lærte skuespilleren Chris Pratt på hårdeste vis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er nærmest blevet ren kutyme, at man helst skal hylde og fejre sine elskede på de sociale medier.

Men trods en velmenende tanke bag de søde ord gik det noget anderledes for den 42-årige skuespiller Chris Pratt, da han i sidste uge delte et billede af sig selv og hustruen, Katherine Schwarzenegger, 31.

- Helt ærligt. Se lige, hvordan hun kigger på mig! Jeg mener. Find dig en, der kigger på dig på den måde!!, starter han den længe tekst ud, der har fået folk til tasterne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega794051_001.jpg
 Foto: MEGA

Kærligheden til hustruen blev godt og grundigt misforstået af skuespillerens følgere. Foto: MEGA

For ikke nok med, at ”Jurassic World”-stjernen hylder sin hustru for måden, hun formår at kigge på ham med kærlighed og lysglimt i øjnene, så sætter han også stor pris på den familie, de to har skabt sammen:

- Hun har givet mig et helt fantastisk liv, en smuk og sund datter, hun tygger så højt, at jeg nogle gange må tage mine høretelefoner for at dæmpe støjen, men det er kærlighed!, skriver han videre.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Hadefulde kommentarer

Ord, der jo umiddelbart er søde og kærlige. Men det har alligevel fået hans mere end 33 millioner følgere til tasterne.

At Katherine Schwarzenegger har skænket ham en smuk og sund datter, følte flere var et decideret dis mod Anna Faris, Pratts ekskone, og deres fælles søn, Jack, der blev født to måneder for tidligt, da han kom til verden i 2012 og var i overhængende fare for at få problemer resten af livet.

Flere skrev blandt andet, hvor ”tovedøv” skuespilleren var med sin tekst, mens andre ’forsigtigt’ kommenterede og spurgte: ”Det er ikke for at være nederen, men hvad med din søn?”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/chris_pratt_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Kommentarer, som efterfølgende har fået skuespilleren til at reagere kraftigt:

- Jeg var virkelig ked af det, da jeg gik i seng i går, og da jeg vågnede, havde jeg det ad helvede til, og jeg havde ikke lyst til at træne, lød det efterfølgende fra ham i sin Instagram story søndag aften.

- Men jeg vidste, at hvis jeg satte min kristne playliste på, og jeg kom ud i skoven og løb en tur, så ville jeg få det bedre. Men jeg havde bare ikke lyst, men jeg gjorde det alligevel, og jeg havde ret. Det var helt fantastisk, fortsætter han, mens han understreger, hvor givende det kan være at lave noget fysisk, hvis humøret er i bund.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega653085_003.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Pratt blev gift med skuespillerinden Anna Faris tilbage i 2009, og sammen fik de sønnen Jack i 2012.

Ved fødslen blev det konstateret, at han var ramt af ukontrollerbar blødning i hjernevævet, der i sidste ende kan føre til hjerneskade og dermed være livstruende.

I dag lever sønnen uden problemer, men har udfordringer med sit syn og musklerne i sine ben.

Pratt blev siden gift med Arnold Schwarzeneggers datter, Katherine, i 2019 under en hemmelig ceremoni. De to blev forældre til datteren Lyla i august 2020.

null

Sponsoreret indhold