Kendte 27. marts 2019

Chris Martin søger polititilhold mod syg stalker

Coldplay-forsangeren Chris Martin har søgt polititilhold mod den stalker, der i en længere periode har chikaneret ham og udgivet sig for at være hans kæreste
(Foto: MEGA)

Coldplay-forsangeren Chris Martin har den seneste tid følt sig så truet af en syg stalker, at han nu har valgt at søge om et polititilhold.

Det skriver det amerikanske medie The Blast.

Stalkeren – der ifølge mediet betegnes som en psykisk ustabil kvinde – har flere gange opsøgt den 42-årige ”Coldplay”-forsanger ude foran hans hjem i Belsize Park i det nordvestlige London.

Hun har desuden efterladt en pakke ude foran sangerens hjem, ligesom hun også har afleveret flere håndskrevne breve, hvori hun skriver, at hun er Chris Martins kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Chris Martin og kæresten Dakota Johnson fotograferet i november 2018. Foto: MEGA

I andre breve har hun skrevet om hans børn, om selvmord, om døden og om mærkelige vrangforestillinger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af disse grunde har Chris Martin nu valgt at søge om et polititilhold mod kvinden.

Hun skal nu opholde sig minimum 91 meter væk fra Chris Martin og hans familie, der tæller kæresten Dakota Johnson og børnene Apple og Moses, som han har fra et tidligere forhold med Gwyneth Paltrow.

Chris Martin udtaler ifølge The Blast, at han som superstjerne godt er klar over, at der kan og vil være nærgående fans. Men kvinden – som ifølge Chris Martin har chikaneret ham og familien i en længere periode – gør ham utryg, og det er derfor, han nu har overrakt sagen til politiet og myndighederne.

Der vil være et nyt retsmøde i sagen i næste måned, hvor kvinden vil få at vide, om polititilholdet vil blive opretholdt eller droppet.

Sponsoreret indhold