Kendte4. november 2019

Chokerende nyt om Britney Spears' nedtur i 2007

En ny dokumentar afslører nye og rystende detaljer om den nedtur, som popsangerinden Britney Spears gennemlevede tilbage i 2007
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega134707_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Det sendte chokbølger gennem Hollywood og resten af verden, da en ustabil Britney Spears tilbage i februar 2007 trådte ind i en frisørsalon i Hollywood.

Her greb ”Toxic”-sangeren fat i en hårtrimmer, før hun resolut og uden tøven fjernede alt sit hår – mens paparazzifotograferne sværmede udenfor for at knipse billeder af vanviddet.

Nu afslører en ny dokumentar, at det formentlig stod langt værre til med Britney Spears, end omverdenen var vidende om.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega134707_003.jpg
 (Foto: MEGA)

Frisøren forsøgte at tale Britney Spears fra at kronrage sig selv, men uden held. Foto: MEGA

I den nye dokumentar ”Britney Spears – Breaking Point” afslører personer tæt på Britney Spears ifølge News, at den i dag 37-årige sangerinde formentlig bragte sit liv i fare – og at de mennesker, der blev betalt for at beskytte hende, modtog bestikkelse fra paparazzifotografer, som så fik adgang til at tage meget nærgående billeder af Britney Spears’ nedtur i retur.

Esther Tognozzi ejer den frisørsalon i Hollywood, hvor Britney Spears på chokerende vis barberede sig skaldet i februar 2007. Hun fortæller i dokumentaren, at én af de to bodyguards, der fulgte Britney Spears til salonen, blev ved med at åbne gardinet – formentlig for at lade horden af fotografer knipse billeder af Britney Spears og hendes psykiske nedbrud.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega134707_005.jpg
 (Foto: MEGA)

Britney Spears i fuld gang med at kronrage sig selv. Foto: MEGA

Esther Tognozzi fortæller videre i dokumentaren, at Britney Spears ankom lige før salonens lukketid. Sangerinden fortalte, at ”hun ville barberes skaldet”, husker frisøren.

Esther Tognozzi forsøgte efter bedste evne at tale Britney Spears fra det, men uden held. Britney Spears valgte selv at gribe fat i hårtrimmeren. Imens forsøgte de to bodyguards at holde den nysgerrige presse på afstand – eller det gjorde hvert fald den ene bodyguard.

- En af dem blev ved med at tage gardinet til side. Der var en glasdør dér, og jeg blev ved med at sige ”Der er ingen derovre, hvorfor bliver du ved med at tage gardinet til side?” Jeg fandt så svaret nogle dage senere, for en fotograf lå i skjul dér og tog billeder, forklarer Esther Tognozzi i den nye dokumentar.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega134707_009.jpg
 (Foto: MEGA)

Nedturen var ifølge flere komplet, efter Britney Spears havde kronraget sig selv. Foto: MEGA

I forbindelse med den dokumentar afslører danse-chefen Robert Baker overfor det britiske medie The Mirror, at det formentlig er Britney Spears’ far, der forhindrede, at Britney Spears ikke endte med at begå selvmord eller miste livet i en ulykke i kølvandet på det psykiske nedbrud.

Han sørgede nemlig for, at den unge sanger fik den psykiatriske behandling, hun havde brug for. Kampen tilbage var dog hård for Britney Spears, der også blev skilt fra Kevin Federline, med hvem hun havde sønnerne Sean og Jayden.

Britney Spears mistede forældremyndigheden over de to sønner, indtil hun igen var mentalt på benene igen.

Sponsoreret indhold